Vatandaş isyan etti: Üç gündür esir kaldık

Zonguldak 23.02.2025 - 20:52, Güncelleme: 23.02.2025 - 21:52 850 kez okundu.
 

Vatandaş isyan etti: Üç gündür esir kaldık

Vatandaş isyan etti: Üç gündür esir kaldık

Zonguldak’ta etkili olan kar yağışının akabinde Zonguldak Belediyesi’nin karla mücadelede yetersiz kalması vatandaşları çileden çıkardı.   Kent genelinde etkili olan kar yağışının ardından bazı vatandaşlar sosyal medya üzerinden Zonguldak Belediyesi’ne tepki gösterdi. Hilmi Can isimli vatandaş Terakki Mahallesi Konmuş Sokak’ta üç gündür mahsur kaldıklarını dile getirdi. Kar yağışının başladığı günden itibaren belediye ekiplerinin karla mücadelede yetersiz kaldığını belirten Can, astım hastası olan çocuğunu  hastaneye götüremediğini dile getirdi. Kar yağışı sebebiyle Beyaz Masayı da arayan Hilmi Can, belediye tarafından hiçbir geri dönüş yapılmadığını belirtti. Aracı ile Konmuş Sokak’ta üç gündür esir kalan Hilmi Can, sosyal medya hesabından yardım istedi.
Vatandaş isyan etti: Üç gündür esir kaldık

Zonguldak’ta etkili olan kar yağışının akabinde Zonguldak Belediyesi’nin karla mücadelede yetersiz kalması vatandaşları çileden çıkardı.

 

Kent genelinde etkili olan kar yağışının ardından bazı vatandaşlar sosyal medya üzerinden Zonguldak Belediyesi’ne tepki gösterdi. Hilmi Can isimli vatandaş Terakki Mahallesi Konmuş Sokak’ta üç gündür mahsur kaldıklarını dile getirdi. Kar yağışının başladığı günden itibaren belediye ekiplerinin karla mücadelede yetersiz kaldığını belirten Can, astım hastası olan çocuğunu  hastaneye götüremediğini dile getirdi. Kar yağışı sebebiyle Beyaz Masayı da arayan Hilmi Can, belediye tarafından hiçbir geri dönüş yapılmadığını belirtti. Aracı ile Konmuş Sokak’ta üç gündür esir kalan Hilmi Can, sosyal medya hesabından yardım istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.