Barış dolu günlerin başlangıcı olsun

Çaycuma (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2025 - 15:19, Güncelleme: 28.02.2025 - 15:19 541 kez okundu.
 

Barış dolu günlerin başlangıcı olsun

Barış dolu günlerin başlangıcı olsun

Barış dolu günlerin başlangıcı olsun Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı, ramazan ayı nedeniyle yayımladığı mesajda, “Dünyanın geleceği kadar, hepimizin güvenliğini de tehdit eden çatışmalar derhal durdurulmalı, tüm dünyaya barış egemen kılınmalıdır. Mübarek ramazan ayının, yaratacağı manevi iklimle barış dolu günlerin başlangıcı olmasını diliyor, başta aziz Çaycumalılar olmak üzere tün İslam âleminin ramazan ayını kutluyorum.” dedi. Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kantarcı mesajında, “Huzur ve hoşgörünün, rahmet ve bereketin adı olan ramazan ayına bir kez daha ulaştık. Haram, yalan, gibi eylemlerden uzaklaşıp ikiyüzlülük, ihtiras ve kin gibi duygulardan arınacağımız mübarek ay merhamet, vicdan, hakkaniyet gibi değerlerle en çok kucaklaştığımız günlerin de adıdır. Bu ayda dünya nimetleriyle bir kez daha kendimizi sınayıp, kalbimizi, sabır ve metanet duygularının faziletiyle dolduracağız. Açın, yoksulun, geçinme zorluğu içinde olanların halinden daha iyi anlayıp, düşmüşün elinden tutmaya çalışacağımız ramazanda dayanışma duygumuz, yardımlaşma bilincimiz, daha da gelişerek bizi daha çok, daha iyi insan yapacak.” dedi. İNSANLIK SÖZDE EN MODERN ÇAĞDA TAM BİR AKIL TUTULMASI YAŞIYOR Kantarcı açıklamasını, “Hem dünya, hem de ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. İslamofobinin, yabancı düşmanlığının, ırkçılığın hızla arttığı dünyada, başta Filistin olmak üzere yaşanan çatışmalar binlerce insanın ölümüne, kitlesel göçlere neden oluyor. Yapılan bir araştırma yalnızca 2024 yılında, 250 bine yakın insanın savaş ve çatışmalar nedeniyle öldüğünü gösteriyor. İnsanlık sözde en modern çağda tam bir akıl tutulması yaşıyor. Dünyanın geleceği kadar, hepimizin güvenliğini de tehdit eden çatışmalar derhal durdurulmalı, tüm dünyaya barış egemen kılınmalıdır. Mübarek ramazan ayının, yaratacağı manevi iklimle barış dolu günlerin başlangıcı olmasını diliyor, bu duygu ve düşüncülerle başta aziz Çaycumalılar olmak üzere tün İslam aleminin ramazan ayını kutluyorum.” dedi.  
Barış dolu günlerin başlangıcı olsun


Barış dolu günlerin başlangıcı olsun
Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı, ramazan ayı nedeniyle yayımladığı mesajda, “Dünyanın geleceği kadar, hepimizin güvenliğini de tehdit eden çatışmalar derhal durdurulmalı, tüm dünyaya barış egemen kılınmalıdır. Mübarek ramazan ayının, yaratacağı manevi iklimle barış dolu günlerin başlangıcı olmasını diliyor, başta aziz Çaycumalılar olmak üzere tün İslam âleminin ramazan ayını kutluyorum.” dedi.
Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kantarcı mesajında, “Huzur ve hoşgörünün, rahmet ve bereketin adı olan ramazan ayına bir kez daha ulaştık. Haram, yalan, gibi eylemlerden uzaklaşıp ikiyüzlülük, ihtiras ve kin gibi duygulardan arınacağımız mübarek ay merhamet, vicdan, hakkaniyet gibi değerlerle en çok kucaklaştığımız günlerin de adıdır. Bu ayda dünya nimetleriyle bir kez daha kendimizi sınayıp, kalbimizi, sabır ve metanet duygularının faziletiyle dolduracağız. Açın, yoksulun, geçinme zorluğu içinde olanların halinden daha iyi anlayıp, düşmüşün elinden tutmaya çalışacağımız ramazanda dayanışma duygumuz, yardımlaşma bilincimiz, daha da gelişerek bizi daha çok, daha iyi insan yapacak.” dedi.
İNSANLIK SÖZDE EN MODERN ÇAĞDA TAM BİR AKIL TUTULMASI YAŞIYOR
Kantarcı açıklamasını, “Hem dünya, hem de ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. İslamofobinin, yabancı düşmanlığının, ırkçılığın hızla arttığı dünyada, başta Filistin olmak üzere yaşanan çatışmalar binlerce insanın ölümüne, kitlesel göçlere neden oluyor. Yapılan bir araştırma yalnızca 2024 yılında, 250 bine yakın insanın savaş ve çatışmalar nedeniyle öldüğünü gösteriyor. İnsanlık sözde en modern çağda tam bir akıl tutulması yaşıyor. Dünyanın geleceği kadar, hepimizin güvenliğini de tehdit eden çatışmalar derhal durdurulmalı, tüm dünyaya barış egemen kılınmalıdır. Mübarek ramazan ayının, yaratacağı manevi iklimle barış dolu günlerin başlangıcı olmasını diliyor, bu duygu ve düşüncülerle başta aziz Çaycumalılar olmak üzere tün İslam aleminin ramazan ayını kutluyorum.” dedi.

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.