Zonguldak ülke gündemine oturdu! 36 bin Tweet atıldı!

03.04.2020 - 22:42, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2718+ kez okundu.
 

Zonguldak ülke gündemine oturdu! 36 bin Tweet atıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Büyükşehir ile beraber küçük şehirler arasından sadece Zonguldak’ta şehrin giriş çıkışlarının kapatılacağını açıklamasının ardından Zonguldak Twitter’da en çok tweet ile gündem oldu. Twitter’da Zonguldak ile ilgili en son 26 Bin Twett atılırken özellikle işçi kenti ve akciğer hastalıkları vurgusu yapılması dikkatler kaçmadı.   Twitter kullanıcılarının da bildiği üzere genelde üzücü gelişmelerin  Twitter’da gündem olduğu bilinirken Zonguldak ilk defa Twitter’da bu şekilde gündem olması vatandaşları üzdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Büyükşehir ile beraber küçük şehirler arasından sadece Zonguldak’ta şehrin giriş çıkışlarının kapatılacağını açıklamasının ardından Zonguldak Twitter’da en çok tweet ile gündem oldu. Twitter’da Zonguldak ile ilgili en son 26 Bin Twett atılırken özellikle işçi kenti ve akciğer hastalıkları vurgusu yapılması dikkatler kaçmadı.

 

Twitter kullanıcılarının da bildiği üzere genelde üzücü gelişmelerin  Twitter’da gündem olduğu bilinirken Zonguldak ilk defa Twitter’da bu şekilde gündem olması vatandaşları üzdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.