Yeni dönemi kokteyl ile açtılar

03.09.2019 - 18:22, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2404+ kez okundu.
 

Yeni dönemi kokteyl ile açtılar

Yeni adli yılın açılması nedeniyle 02.09.2019 pazartesi günü Maden Mühendisleri Cemiyetin’ de Zonguldak Baro Başkanı Özel Eroğlu ve yönetim kurulu tarafından kokteyl düzenlendi.  Kokteyle, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı H. Hakan YAĞIZ, Adalet Komisyonu Başkanı Ercan KUMHAK, Baro disiplin kurulu başkanı Av. Şenol KÖKTÜRK,,  Avukatlar, ZGC Başkanı Derya AKBIYIK  ve  Yerel basın kuruluşları katıldı. Gecede, Samsunda düzenlenen Avukatlar Spor Oyunlarında Bayanlar Tenis Kategorisinde 2.olan Av. Nüket KARA’ ya, Baro Başkanımız Av. Özel EROĞLU tarafından kupası takdim edildi. Başkan Eroğlu gecede yaptığı konuşmada, Avukatlarının sorunlarından, sıkıntılarından, ve gelişmelerden de kısaca bahsetti. Eroğlu, yeni yasama yılında yeni  mezun olacak Avukatların mesleki yeterlilik belgesi istenmesi, yargı reformu ile ilgili gelişmeler,  devlet hukuk sınavı ile ilgili bilgilendirme, önümüzdeki günlerde yapılacak seminerler, yeni hizmet binasının ruhsatının çıkacağını, inşaatında başlayacağı müjdesini verdi. Adli yıl açılış kokteyli yapılan sohbet, karşılıklı fikir alışverişleri ve samimi diyaloglarla sona erdi.

Yeni adli yılın açılması nedeniyle 02.09.2019 pazartesi günü Maden Mühendisleri Cemiyetin’ de Zonguldak Baro Başkanı Özel Eroğlu ve yönetim kurulu tarafından kokteyl düzenlendi.

 Kokteyle, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı H. Hakan YAĞIZ, Adalet Komisyonu Başkanı Ercan KUMHAK, Baro disiplin kurulu başkanı Av. Şenol KÖKTÜRK,,  Avukatlar, ZGC Başkanı Derya AKBIYIK  ve  Yerel basın kuruluşları katıldı.

Gecede, Samsunda düzenlenen Avukatlar Spor Oyunlarında Bayanlar Tenis Kategorisinde 2.olan Av. Nüket KARA’ ya, Baro Başkanımız Av. Özel EROĞLU tarafından kupası takdim edildi.

Başkan Eroğlu gecede yaptığı konuşmada, Avukatlarının sorunlarından, sıkıntılarından, ve gelişmelerden de kısaca bahsetti.

Eroğlu, yeni yasama yılında yeni  mezun olacak Avukatların mesleki yeterlilik belgesi istenmesi, yargı reformu ile ilgili gelişmeler,  devlet hukuk sınavı ile ilgili bilgilendirme, önümüzdeki günlerde yapılacak seminerler, yeni hizmet binasının ruhsatının çıkacağını, inşaatında başlayacağı müjdesini verdi.

Adli yıl açılış kokteyli yapılan sohbet, karşılıklı fikir alışverişleri ve samimi diyaloglarla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.