Vali Tutulmaz ve Başkan Alan şehri karış karış gezdi

19.07.2020 - 18:25, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2353+ kez okundu.
 

Vali Tutulmaz ve Başkan Alan şehri karış karış gezdi

Zonguldak Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan, önceki gün AK Parti seçilmişleri ile yaptıkları Zonguldak proje gezilerini Pazar günü Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile gerçekleştirdi. Sahil Projesi, Orta Kapuz Projesi ve bir çok proje alanını ziyaret eden ikili istişarelerde bulundu.    Başkan Alan Orta Kapuz ziyareti ile ilgili, "Sn Valimiz Mustafa Tutulmaz ile birlikte, Orta Kapuz mevkiinde ve Kapuz Plajı Sosyal Tesislerimizde incelemelerde bulunduk. Şehrimizde yer alan sorunların çözümü noktasında, kent içinde modern şehircilik anlayışını uygulayacağımız çalışmalarımızı ve projelerimizi hayata geçirmeye gayret ediyoruz. Her geçen gün hizmet kalitemizi arttırmayı, daha nitelikli hale getirmeyi ve halkımıza vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek için hedeflerimize adım adım ilerliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Zonguldak Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan, önceki gün AK Parti seçilmişleri ile yaptıkları Zonguldak proje gezilerini Pazar günü Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile gerçekleştirdi. Sahil Projesi, Orta Kapuz Projesi ve bir çok proje alanını ziyaret eden ikili istişarelerde bulundu. 

 

Başkan Alan Orta Kapuz ziyareti ile ilgili, "Sn Valimiz Mustafa Tutulmaz ile birlikte, Orta Kapuz mevkiinde ve Kapuz Plajı Sosyal Tesislerimizde incelemelerde bulunduk.

Şehrimizde yer alan sorunların çözümü noktasında, kent içinde modern şehircilik anlayışını uygulayacağımız çalışmalarımızı ve projelerimizi hayata geçirmeye gayret ediyoruz.

Her geçen gün hizmet kalitemizi arttırmayı, daha nitelikli hale getirmeyi ve halkımıza vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek için hedeflerimize adım adım ilerliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.