Sendika Başkanı Corona'ya yakalandı!

09.10.2020 - 12:18, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1494+ kez okundu.
 

Sendika Başkanı Corona'ya yakalandı!

Memur Sen ve Diyanet Sen Çaycuma İlçe Temsilcisi Kenan Tunç’un coronavirüs test sonucu pozitif çıktı.    Test sonucunun pozitif çıkması üzerine evde tedaviye başlanıldığını belirten Kenan Tunç sosyal medyadan yaptığı şu ifadeleri kullandı “Selâmün Aleyküm çok değerli dostlarım, kıymetli kardeşlerim. Sizlerle her zaman güzel haberler paylaşmaya çalıştım. Ancak hayat her zaman aynı düzende gitmiyor. Bugün öğretmen kızımı ziyaret için bulunduğum Bitlis'te soğuk algınlığına benzer bir rahatsızlık nedeniyle doktora gittim. Çekilen tomografi sonucunda COVİD- 19 testi istendi. Test sonucunda maalesef sonuç pozitif çıktı. Çok şükür sağlık durumum şimdiki halde iyidir. Tedavi sürecim evde başlamıştır. Maskeye, mesafeye dikkat etmemize rağmen yine de yakalandık bu hastalığa. Demek ki daha çok dikkat etmemiz gerekiyor. Lütfen maske mesafe hijyen kurallarına çok dikkat edelim. Allah bütün hastalarımıza şifalar ihsan eylesin. Dualarınız en büyük şifa kaynağımız olacaktır. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor, her birinize yüce Rabbimden sağlık ve afiyetler diliyorum. Selâm olsun Karaelmas diyarı güzel memleketime. Selâm olsun güzel Çaycuma'ma.  Selâm olsun cennet vatanımın her karış toprağına. Selâm olsun bütün dostlarıma, kardeşlerime.”

Memur Sen ve Diyanet Sen Çaycuma İlçe Temsilcisi Kenan Tunç’un coronavirüs test sonucu pozitif çıktı. 
 

Test sonucunun pozitif çıkması üzerine evde tedaviye başlanıldığını belirten Kenan Tunç sosyal medyadan yaptığı şu ifadeleri kullandı “Selâmün Aleyküm çok değerli dostlarım, kıymetli kardeşlerim. Sizlerle her zaman güzel haberler paylaşmaya çalıştım. Ancak hayat her zaman aynı düzende gitmiyor. Bugün öğretmen kızımı ziyaret için bulunduğum Bitlis'te soğuk algınlığına benzer bir rahatsızlık nedeniyle doktora gittim. Çekilen tomografi sonucunda COVİD- 19 testi istendi. Test sonucunda maalesef sonuç pozitif çıktı. Çok şükür sağlık durumum şimdiki halde iyidir. Tedavi sürecim evde başlamıştır. Maskeye, mesafeye dikkat etmemize rağmen yine de yakalandık bu hastalığa. Demek ki daha çok dikkat etmemiz gerekiyor. Lütfen maske mesafe hijyen kurallarına çok dikkat edelim. Allah bütün hastalarımıza şifalar ihsan eylesin. Dualarınız en büyük şifa kaynağımız olacaktır. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor, her birinize yüce Rabbimden sağlık ve afiyetler diliyorum. Selâm olsun Karaelmas diyarı güzel memleketime. Selâm olsun güzel Çaycuma'ma.  Selâm olsun cennet vatanımın her karış toprağına. Selâm olsun bütün dostlarıma, kardeşlerime.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.