Potanın şampiyonu Zonguldak Belediyespor

30.01.2020 - 15:45, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3315+ kez okundu.
 

Potanın şampiyonu Zonguldak Belediyespor

Zonguldak Belediyespor basketbol takımı, finalde Çelikelliler Spor Kulübünü 80-57 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Erkekler Basketbol Ligi sona erdi. Final maçında Zonguldak Belediyespor ile Çelikelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. İki takım arasında nefes kesen karşılaşmaya sahne olan maç 80-57 Zonguldak Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi. Zonguldak Belediyespor şampiyonluğun sevincini doyasıya eğlenerek kutladı.Maçın ardından kupa töreni düzenlendi. Şampiyon Zonguldak Belediyespor'a şampiyonluk kupasını Vali Yardımcısı Turgut Subaşı takdim etti.Zonguldak Belediyespor 10 Mart'ta Kırşehir'de yapılacak Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek.

Zonguldak Belediyespor basketbol takımı, finalde Çelikelliler Spor Kulübünü 80-57 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Erkekler Basketbol Ligi sona erdi. Final maçında Zonguldak Belediyespor ile Çelikelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. İki takım arasında nefes kesen karşılaşmaya sahne olan maç 80-57 Zonguldak Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi.
Zonguldak Belediyespor şampiyonluğun sevincini doyasıya eğlenerek kutladı.Maçın ardından kupa töreni düzenlendi. Şampiyon Zonguldak Belediyespor'a şampiyonluk kupasını Vali Yardımcısı Turgut Subaşı takdim etti.Zonguldak Belediyespor 10 Mart'ta Kırşehir'de yapılacak Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.