Müjdeler peş peşe geliyor, Başkan Alan YÜKLENİYOR!

13.01.2020 - 13:14, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3454+ kez okundu.
 

Müjdeler peş peşe geliyor, Başkan Alan YÜKLENİYOR!

Zonguldak Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan, seçim dönemde söz verdiği vaaterin ihale tarihlerini açıklamaya devam ediyor. Başkan Alan geçtiğimiz günlerde sahil projesinin tarihini açıklamasının akabinde gün içinde Lavuar alanının proje tarihini de açıklayarak müjdeleri peş peşe sıraladı. Ak Partili Alan Lavuar alanı projesinin ihale tarihini Haziran ayı olarak kamuoyuna duyurdu. “BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN” Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan açıklamasında, “Yıllardır şehrimizin kanayan yarası olan ve atıl halde bulunan, LAVUAR ALANI PROJESi’NİN 2020 yılı Haziran ayı içerisinde ihalesinin yapılması planlanıyor. Hep Birlikte Yeni Zonguldak misyonu ile çıktımız hizmet yolculuğumuzda, hasretle beklediğimiz hizmetlerimizi hayata geçirmenin kararlılığı ile. Bizi izlemeye devam edin...” ifadeerini kullandı.

Zonguldak Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan, seçim dönemde söz verdiği vaaterin ihale tarihlerini açıklamaya devam ediyor. Başkan Alan geçtiğimiz günlerde sahil projesinin tarihini açıklamasının akabinde gün içinde Lavuar alanının proje tarihini de açıklayarak müjdeleri peş peşe sıraladı. Ak Partili Alan Lavuar alanı projesinin ihale tarihini Haziran ayı olarak kamuoyuna duyurdu.

“BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN”

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan açıklamasında, “Yıllardır şehrimizin kanayan yarası olan ve atıl halde bulunan, LAVUAR ALANI PROJESi’NİN 2020 yılı Haziran ayı içerisinde ihalesinin yapılması planlanıyor. Hep Birlikte Yeni Zonguldak misyonu ile çıktımız hizmet yolculuğumuzda, hasretle beklediğimiz hizmetlerimizi hayata geçirmenin kararlılığı ile. Bizi izlemeye devam edin...” ifadeerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.