MHP'den Zeki Çakan Bombası!

28.09.2018 - 18:40, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 3918+ kez okundu.
 

MHP'den Zeki Çakan Bombası!

MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, yerel seçimlere yönelik yaptığı değerlendirmelerin ardından MHP kulislerinde dolaşan Belediye Başkan adayının Zeki Çakan olacağı iddialarına cevap verdi. Çakan’In parti büyüğü olduklarının altını çizen Kıransoy, ihtiyaç olduğu noktada Çakan’ın görevden kaçmayacağını dile getirdi. “GÖREVDEN KAÇMAZ” Kıransoy, “Zeki Çakan, Zonguldak’ın yetiştirdiği nadir siyasetçilerden bir tanesidir. Kendisi partimizin de üyesidir. Her ne kadar gündemde çok bulunmasa da her seçimde adı geçecek isimlerden birtanesidir. Bizim de teşkilat olarak değer verdiğimiz bir büyüğümüzdür. Önümüzde ki hafta bu konular daha netleşecektir. Zeki bey değerli bir siyasetçidir. Kendisine, “Zonguldak’ın size ihtiyacı var” dediğimiz noktada ikna edebileceğimizi düşünüyorum. Şartlar nereye gidecek? Oturup konuşmak gerekiyor” dedi.  

MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, yerel seçimlere yönelik yaptığı değerlendirmelerin ardından MHP kulislerinde dolaşan Belediye Başkan adayının Zeki Çakan olacağı iddialarına cevap verdi. Çakan’In parti büyüğü olduklarının altını çizen Kıransoy, ihtiyaç olduğu noktada Çakan’ın görevden kaçmayacağını dile getirdi.

“GÖREVDEN KAÇMAZ”

Kıransoy, “Zeki Çakan, Zonguldak’ın yetiştirdiği nadir siyasetçilerden bir tanesidir. Kendisi partimizin de üyesidir. Her ne kadar gündemde çok bulunmasa da her seçimde adı geçecek isimlerden birtanesidir. Bizim de teşkilat olarak değer verdiğimiz bir büyüğümüzdür. Önümüzde ki hafta bu konular daha netleşecektir. Zeki bey değerli bir siyasetçidir. Kendisine, “Zonguldak’ın size ihtiyacı var” dediğimiz noktada ikna edebileceğimizi düşünüyorum. Şartlar nereye gidecek? Oturup konuşmak gerekiyor” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.