Kongreye doğru uzun 'İNCE' bir yol!

13.02.2020 - 15:29, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3765+ kez okundu.
 

Kongreye doğru uzun 'İNCE' bir yol!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde kongre süreci devam ederken büyükşehirlerde tek adaylı giden il kongreleri Zonguldak'ta kıyasıya bir yarışa döndü. Mevcut başkan Hakkın Güney'İn karşısına Turhan Oral'ın yanı sıra Murat Pulat da aday olarak çıkmıştı.    Kulislerden edinilen bilgilere göre Murat Pulat'ın Şerafettin Turpcu ile hareket ettiği CHP Ereğli İlçe Başkanı Dr. Eylem Ertuğrul'un da bu ekibin içinde yer aldığı öğrenildi. Diğer taraftan tüm tarafları buluşturan ortak noktanın ise Muharrem İnce olduğu iddia edildi. Genel Merkeze muhalefet eden Muharrem İnce çizgisinde hareket eden Şerafettin Turpçu'nun yanında olan Eylem Ertuğrul ve Murat Pulat'a delege kanadından tepkiler geliyor.   

Cumhuriyet Halk Partisi'nde kongre süreci devam ederken büyükşehirlerde tek adaylı giden il kongreleri Zonguldak'ta kıyasıya bir yarışa döndü. Mevcut başkan Hakkın Güney'İn karşısına Turhan Oral'ın yanı sıra Murat Pulat da aday olarak çıkmıştı. 

 

Kulislerden edinilen bilgilere göre Murat Pulat'ın Şerafettin Turpcu ile hareket ettiği CHP Ereğli İlçe Başkanı Dr. Eylem Ertuğrul'un da bu ekibin içinde yer aldığı öğrenildi. Diğer taraftan tüm tarafları buluşturan ortak noktanın ise Muharrem İnce olduğu iddia edildi. Genel Merkeze muhalefet eden Muharrem İnce çizgisinde hareket eden Şerafettin Turpçu'nun yanında olan Eylem Ertuğrul ve Murat Pulat'a delege kanadından tepkiler geliyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.