KM 18' de Mini İcat…

28.09.2018 - 21:33, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2412+ kez okundu.
 

KM 18' de Mini İcat…

Orman Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada istiflemelerde kolaylık sağlayan mini icadın yapıldığı belirtildi. Müdürlükten yapılan açıklamada, "Orman Dışı Satış Depolarında kuşak yapılırken istif üstüne çıkılması esnasında gerek olası bir yıkılma, gerekse özellikle yakın süreçte soyulmuş emvallerin kaygan olmasından kaynaklı ayak kayması suretiyle oluşabilecek iş kazaları dikkate alınarak, Bölge Müdürümüz Zekeriya Beyazlı’ nın talimatlarıyla çözüme yönelik yapılan araştırmada; Devrek İşletme Müdürlüğü Km 18 mevkiinde bulunan orman dışı satış deposunda başta iş güvenliği ve daha ergonomik uygulama açısından yola çıkılarak, kullanım kolaylığı sağlayan teleskobik fırça sapı oluşturularak istiflerin üzerine çıkmadan kuşak çekme işlemi gerçekleştirilmeye başlandı. Kademeli teleskobik sap üzerine monte edilen boya fırçası ile kapalı halde 2 metre, uzatılmış halde 6 metreye kadar kuşak çekme işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Bu sayede daha önce istiflerin üzerinde yapılan ve iş güvenliği açısından büyük risk oluşturan kuşak çekme işlemi daha güvenli ve daha ergonomik bir şekilde gerçekleştirilmektedir" ifadeleri kullanıldı. 

Orman Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada istiflemelerde kolaylık sağlayan mini icadın yapıldığı belirtildi. Müdürlükten yapılan açıklamada, "Orman Dışı Satış Depolarında kuşak yapılırken istif üstüne çıkılması esnasında gerek olası bir yıkılma, gerekse özellikle yakın süreçte soyulmuş emvallerin kaygan olmasından kaynaklı ayak kayması suretiyle oluşabilecek iş kazaları dikkate alınarak, Bölge Müdürümüz Zekeriya Beyazlı’ nın talimatlarıyla çözüme yönelik yapılan araştırmada;

Devrek İşletme Müdürlüğü Km 18 mevkiinde bulunan orman dışı satış deposunda başta iş güvenliği ve daha ergonomik uygulama açısından yola çıkılarak, kullanım kolaylığı sağlayan teleskobik fırça sapı oluşturularak istiflerin üzerine çıkmadan kuşak çekme işlemi gerçekleştirilmeye başlandı.

Kademeli teleskobik sap üzerine monte edilen boya fırçası ile kapalı halde 2 metre, uzatılmış halde 6 metreye kadar kuşak çekme işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Bu sayede daha önce istiflerin üzerinde yapılan ve iş güvenliği açısından büyük risk oluşturan kuşak çekme işlemi daha güvenli ve daha ergonomik bir şekilde gerçekleştirilmektedir" ifadeleri kullanıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.