Kılıçdaroğlu'ndan Zonguldak örgütüne flaş sözler!

01.05.2019 - 15:58, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 3111+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu'ndan Zonguldak örgütüne flaş sözler!

24 Şubat’ta tatile giren TBMM, dün açıldı ve grup toplantıları gerçekleştirildi. Yerel seçimlerden sonra yapılan CHP’nin ilk grup toplantısına CHP Zonguldak örgütü de milletvekilleri ile beraber tam kadro katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup konuşmasının ardından Zonguldak’tan gelen belediye başkanları il-ilçe başkanları, milletvekilleri Kılıçdaroğlu’nun yanına giderek kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, kendisini ziyaret eden Zonguldak örgütüne “Zonguldaklı oyunu kullandı. Biz bir yerde yanlışlık yaptık bunu telafi etmek zorundayız. Daha dinamik çalışmamız lazım. Yakın dönemde bana sorarsanız Genel seçim olacak. Bu sebeple Zonguldak’ta milletvekili sayımızı arttırmamız lazım” mesajını verdi. Kaynak-Video: Halkınhabercisi.com (Video haberin en sonunda yer almaktadır)

24 Şubat’ta tatile giren TBMM, dün açıldı ve grup toplantıları gerçekleştirildi. Yerel seçimlerden sonra yapılan CHP’nin ilk grup toplantısına CHP Zonguldak örgütü de milletvekilleri ile beraber tam kadro katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup konuşmasının ardından Zonguldak’tan gelen belediye başkanları il-ilçe başkanları, milletvekilleri Kılıçdaroğlu’nun yanına giderek kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, kendisini ziyaret eden Zonguldak örgütüne “Zonguldaklı oyunu kullandı. Biz bir yerde yanlışlık yaptık bunu telafi etmek zorundayız. Daha dinamik çalışmamız lazım. Yakın dönemde bana sorarsanız Genel seçim olacak. Bu sebeple Zonguldak’ta milletvekili sayımızı arttırmamız lazım” mesajını verdi.

Kaynak-Video: Halkınhabercisi.com (Video haberin en sonunda yer almaktadır)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.