Kayyum heyetinden dava açıklaması!

07.11.2019 - 13:31, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1696+ kez okundu.
 

Kayyum heyetinden dava açıklaması!

İYİ Parti'de görülen kayyum duruşmasının ardından dava Aralık ayına ertelenmişti. İYİ Parti'den yapılan açıklamada kayyum atamasının söz konusu olmadığının altı çizilmiştir. Yapılan açıklamara karşı olarak ise Kayyum heyetinden de karşı açıklamada geldi. "DEMOKRASİDEN KORKMAYA GEREK YOKTUR" Yapılan açıklamada, "Demokratik prensipler üzerinde yönetilmeyi ve siyaset üretmeyi şiar edinmiş İYİ Partimiz Zonguldak’ta antidemokratik yönetilmeye ısrarla devam ediliyordu.  Medeniyet yolunun taşlarını cesurlar döşer sözüyle genel başkanımızın arkasında çıktığımız bu yolda medeni hakkımızı kullanarak ve medeniyetin şartı olduğuna inandığımız için ve Türkiye için vadettiğimiz adalet ve demokrasiyi önce kendi partimizin içinde sağlamak için başlattığımız hukuk mücadelesinin bugün ilk duruşması gerçekleşmiş ve Duruşmanın seyri bizim lehimizde ilerlemiştir. Açmış olduğumuz davada herhangi bir yanlışlık veya kayyım atamasının reddine ilişkin bir karar verilmemiştir; İYİ Parti genel merkezinden eksik evraklar istenilmiş karar verilmek üzere duruşma 12.12.2019 tarihine ertelenmiştir. Kimsenin adalet ve demokrasiden korkmasına gerek yoktur. Duruşmayla ilgili yapılan yanlış açıklamalarla üyelerimiz üzerinde en fazla 1 ay daha algı kurarlar. Biz Türk Adaletine güveniyoruz ve 12 Aralıktaki duruşmadan kayyım atamasının çıkacağına eminiz" ifadelerine yer verildi. 

İYİ Parti'de görülen kayyum duruşmasının ardından dava Aralık ayına ertelenmişti. İYİ Parti'den yapılan açıklamada kayyum atamasının söz konusu olmadığının altı çizilmiştir. Yapılan açıklamara karşı olarak ise Kayyum heyetinden de karşı açıklamada geldi.

"DEMOKRASİDEN KORKMAYA GEREK YOKTUR"

Yapılan açıklamada, "Demokratik prensipler üzerinde yönetilmeyi ve siyaset üretmeyi şiar edinmiş İYİ Partimiz Zonguldak’ta antidemokratik yönetilmeye ısrarla devam ediliyordu.  Medeniyet yolunun taşlarını cesurlar döşer sözüyle genel başkanımızın arkasında çıktığımız bu yolda medeni hakkımızı kullanarak ve medeniyetin şartı olduğuna inandığımız için ve Türkiye için vadettiğimiz adalet ve demokrasiyi önce kendi partimizin içinde sağlamak için başlattığımız hukuk mücadelesinin bugün ilk duruşması gerçekleşmiş ve Duruşmanın seyri bizim lehimizde ilerlemiştir. Açmış olduğumuz davada herhangi bir yanlışlık veya kayyım atamasının reddine ilişkin bir karar verilmemiştir; İYİ Parti genel merkezinden eksik evraklar istenilmiş karar verilmek üzere duruşma 12.12.2019 tarihine ertelenmiştir. Kimsenin adalet ve demokrasiden korkmasına gerek yoktur. Duruşmayla ilgili yapılan yanlış açıklamalarla üyelerimiz üzerinde en fazla 1 ay daha algı kurarlar. Biz Türk Adaletine güveniyoruz ve 12 Aralıktaki duruşmadan kayyım atamasının çıkacağına eminiz" ifadelerine yer verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.