Kanatlı, tek tırnaklı etleri! Heybem de ifşa edildi!

12.10.2019 - 15:18, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3700+ kez okundu.
 

Kanatlı, tek tırnaklı etleri! Heybem de ifşa edildi!

Tarım Bakanlığı kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş ürünler satan firmaları ve nedenleri açıkladı. Zonguldak’tan da 6 firma listede yerini aldı.   Tarım Bakanlığının yayınladığı güncel Taklit ve Tağşiş(Bir şeyin içine başka birşey karıştırma) Listesi yayımlandı. Zonguldak’tan da firmalar var.   Açıklanan listelerde Zonguldak’tan, İnci Börek, Heybem Gıda gibi tanınmış şirketler var.

Tarım Bakanlığı kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş ürünler satan firmaları ve nedenleri açıkladı. Zonguldak’tan da 6 firma listede yerini aldı.

 

Tarım Bakanlığının yayınladığı güncel Taklit ve Tağşiş(Bir şeyin içine başka birşey karıştırma) Listesi yayımlandı. Zonguldak’tan da firmalar var.

 

Açıklanan listelerde Zonguldak’tan, İnci Börek, Heybem Gıda gibi tanınmış şirketler var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.