Kadın girişimcilik örneği ADAL

21.09.2019 - 14:43, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2813+ kez okundu.
 

Kadın girişimcilik örneği ADAL

Zonguldak merkezli hizmete veren ADAL Çağrı Merkezi ve Saha Operasyonu açılışını gerçekleştirdi. Şiket imtiyaz sahibi Merve Mazlum öncülüğünde kadın girişimine örnek olan ADAL'da 21 kişi istihdam edildi. İŞKUR desteği de sağlanan ADAL'ın açılışına Şenol Şanal, Karadeniz Muhtarlar Derneği Federasyon Başkanı Şerafettin Nas, CHP Merkez İlçe Başkanı Yusuf Mar ve davetliler katıldı.

Zonguldak merkezli hizmete veren ADAL Çağrı Merkezi ve Saha Operasyonu açılışını gerçekleştirdi.

Şiket imtiyaz sahibi Merve Mazlum öncülüğünde kadın girişimine örnek olan ADAL'da 21 kişi istihdam edildi. İŞKUR desteği de sağlanan ADAL'ın açılışına Şenol Şanal, Karadeniz Muhtarlar Derneği Federasyon Başkanı Şerafettin Nas, CHP Merkez İlçe Başkanı Yusuf Mar ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.