GMİS'in kasasındaki rakamı açıkladı! Sendika kan ağlıyor

15.08.2019 - 12:40, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2668+ kez okundu.
 

GMİS'in kasasındaki rakamı açıkladı! Sendika kan ağlıyor

Hükümet ve Türk-İş'in, 2019-20 kamu işçisine yapılacak zammı görüşmek için bir araya geldiği görüşmede, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay'ın, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt'a söylediği sözler gündeme damgasını vurmuştu. Fox TV'nin haberinde, Türk-İş Başkanı Atalay'ın "Uzasa işi karıştıracağız. En azından kapattım böyle" dediği mikrofonlara yansımıştı. "SENDİKANIN KASASINDAKİ RAKAMI AÇIKLADI" Olayın ardından FOX TV'de sabah haberlerine konuk olan Atalay GMİS'in kasasından 10 Bin Lira para olmadığını greve gidilecek işçilerin bu neden masraflarını karşılayamayacağı imasında bulundu. Atatlay konuşmasında, "Ben işçinin, sendika başkanlarının dediğini yaptım. Genel Başkanların tamamı imza attı. Yüzde 8'i alamıyoruz bakanlıktan. Sayın Cumhurbaşkanına ulaştık. Kamuoyu enflasyon rakamlarına inanmıyor. Ama ben devletin yayınladığı rakamlara inanmak zorundayım. Grevle ilgili konuştular. Ayın 25'inde greve çıkamadık. Tarım çıkmayacağım durumum müsait değil diyor. Şimdi Zonguldak'ta çıktık diyelim greve. Bizim Zonguldak'ta yer altında bir problemimiz yok. Yer üstündeki arkadaşlara zam isteyeceğiz. Zonguldak'ın bir ay maliyeti 22 trilyon. 15 gün geçsin, para alma, ne yapacağız? Zonguldak'ta sendikanın kasasında toplasan 10 Bin Lira para var. Ne ile geçinecek millet. 

Hükümet ve Türk-İş'in, 2019-20 kamu işçisine yapılacak zammı görüşmek için bir araya geldiği görüşmede, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay'ın, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt'a söylediği sözler gündeme damgasını vurmuştu. Fox TV'nin haberinde, Türk-İş Başkanı Atalay'ın "Uzasa işi karıştıracağız. En azından kapattım böyle" dediği mikrofonlara yansımıştı.

"SENDİKANIN KASASINDAKİ RAKAMI AÇIKLADI"

Olayın ardından FOX TV'de sabah haberlerine konuk olan Atalay GMİS'in kasasından 10 Bin Lira para olmadığını greve gidilecek işçilerin bu neden masraflarını karşılayamayacağı imasında bulundu. Atatlay konuşmasında, "Ben işçinin, sendika başkanlarının dediğini yaptım. Genel Başkanların tamamı imza attı. Yüzde 8'i alamıyoruz bakanlıktan. Sayın Cumhurbaşkanına ulaştık. Kamuoyu enflasyon rakamlarına inanmıyor. Ama ben devletin yayınladığı rakamlara inanmak zorundayım. Grevle ilgili konuştular. Ayın 25'inde greve çıkamadık. Tarım çıkmayacağım durumum müsait değil diyor. Şimdi Zonguldak'ta çıktık diyelim greve. Bizim Zonguldak'ta yer altında bir problemimiz yok. Yer üstündeki arkadaşlara zam isteyeceğiz. Zonguldak'ın bir ay maliyeti 22 trilyon. 15 gün geçsin, para alma, ne yapacağız? Zonguldak'ta sendikanın kasasında toplasan 10 Bin Lira para var. Ne ile geçinecek millet. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.