Cumhurbaşkanı 'Ömer' dedi, biz çilingir sofrasında bulduk!

28.10.2019 - 20:32, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3305+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı 'Ömer' dedi, biz çilingir sofrasında bulduk!

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ulusal gündemde olduğu kadar yerel gündemde de yer tutmaya devam ediyor.   Ulusalda manşet olan Filyos Belediye Başkanı Ak Partili Ömer Ünal’ın kulislere sızan fotoğraf ise ‘Yok artık’ dedirtti. Ak Parti değerleri ile bağdaşmayan işlere ve hareketlere devam eden Ünal’ın son fotoğrafında ise bir mekanda arkadaşları ile bira içtiği görülüyor. Daha sonra sigarasını da yakan Ömer Ünal masada keyif yapmaya devam etti.   Ömer Ünal’ın son dönemde yaptıkları ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Yeni Ömerler bulacağız’ sözünü akıllara getirdi.  Erdoğan’ın adaleti, dürüstlüğü ve yüksek sorumluluk duygusu ile bilinen Hz. Ömer’e gönderme yaparak, “Yeni Ömer’ler bulacağız. Önümüzde geniş bir süre var, üzerimizde hiçbir baskı yok. Bu işleri ahbap çavuş ilişkisi içinde yürütmeyecek, efradı ayan içinde olmayacak isimlerle yola devam edeceğiz” şeklinde konuşmuştu.   AK PARTİLİLERE SORUYORUZ; ÇOK ARAŞTIRIP BU ÖMER’İ Mİ BULDUNUZ?    

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ulusal gündemde olduğu kadar yerel gündemde de yer tutmaya devam ediyor.

 

Ulusalda manşet olan Filyos Belediye Başkanı Ak Partili Ömer Ünal’ın kulislere sızan fotoğraf ise ‘Yok artık’ dedirtti. Ak Parti değerleri ile bağdaşmayan işlere ve hareketlere devam eden Ünal’ın son fotoğrafında ise bir mekanda arkadaşları ile bira içtiği görülüyor. Daha sonra sigarasını da yakan Ömer Ünal masada keyif yapmaya devam etti.

 

Ömer Ünal’ın son dönemde yaptıkları ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Yeni Ömerler bulacağız’ sözünü akıllara getirdi.  Erdoğan’ın adaleti, dürüstlüğü ve yüksek sorumluluk duygusu ile bilinen Hz. Ömer’e gönderme yaparak, “Yeni Ömer’ler bulacağız. Önümüzde geniş bir süre var, üzerimizde hiçbir baskı yok. Bu işleri ahbap çavuş ilişkisi içinde yürütmeyecek, efradı ayan içinde olmayacak isimlerle yola devam edeceğiz” şeklinde konuşmuştu.

 

AK PARTİLİLERE SORUYORUZ; ÇOK ARAŞTIRIP BU ÖMER’İ Mİ BULDUNUZ?

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.