Çıtayı daha da yükseltti!

23.10.2019 - 18:23, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1724+ kez okundu.
 

Çıtayı daha da yükseltti!

Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı her geçen gün vites arttırırken ‘Hizmet içinde yeniden yollara düşme vakti’ sloganı ile yürümeye devam ediyor. Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ile birlikte Zonguldak’ın Rabia’sı gerçekleştirilirken yeni hedef için ise rota çizildi.   Uzun süre sonra Zonguldak’ta belediyenin kazanılmasının ardından başlayan hizmet süreci Zonguldak’tan 4 Milletvekili ile taçlandırılmak isteniyor. Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan yeni şifreyi ise ‘Hedef 2023=4’ şeklinde özetledi. Çağlayan ve eşi kapı kapı gezerek Cumhuriyet Bayramı için vatandaşlara davette bulunurken yeni hedef için ise çıtayı yükseltti.  

Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı her geçen gün vites arttırırken ‘Hizmet içinde yeniden yollara düşme vakti’ sloganı ile yürümeye devam ediyor. Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ile birlikte Zonguldak’ın Rabia’sı gerçekleştirilirken yeni hedef için ise rota çizildi.

 

Uzun süre sonra Zonguldak’ta belediyenin kazanılmasının ardından başlayan hizmet süreci Zonguldak’tan 4 Milletvekili ile taçlandırılmak isteniyor. Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan yeni şifreyi ise ‘Hedef 2023=4’ şeklinde özetledi. Çağlayan ve eşi kapı kapı gezerek Cumhuriyet Bayramı için vatandaşlara davette bulunurken yeni hedef için ise çıtayı yükseltti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.