CHP, Merkez Çarşısına dikkat çekti

19.06.2020 - 12:55, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2669+ kez okundu.
 

CHP, Merkez Çarşısına dikkat çekti

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Kız Meslek Lisesinin yıkılarak otopark yapılmasına tepki gösterdi.   Başkan Uzun açıklamasında; Otopark yapmak için okul yıkmak fikrini normal bir ülkede kime söyleseniz size gülerler .Bu parlak fikri  kamuoyuna açıklayan sayın Hamdi Uçar ve sürece katkı sunan diğer şahıslar  bu girişimleriyle övünebilirler ama biz kendilerini esefle kınıyoruz. Bu pandemi  sürecinde özellikle meslek liselerinin önemi ve  gereği bu kadar anlaşılmışken üstelik Zonguldak’ın  en estetik  ,en güzel binalarından biri  olan Kız Meslek Lisesi binasını yıktırmak istemek, tam bir vizyonsuzluk tam bir şuursuzluktur . Kültür varlıkları koruma kurulunun Kız Meslek Lisesi binasını ,bir takım müdahalelerle  koruma kapsamından çıkarmasının bir önemi yoktur .Bu bina Zonguldak halkının  gözünde ve gönlünde kültür varlığı olarak tescillidir . Eğer gerçekten bu şehre iyilik yapmak  isteniyor ve insanların can güvenliği önemseniyorsa Belediye Merkez çarşısının her an  yıkılabilir raporu ortada dururken  ve  burası için hiçbir girişimde bulunulmazken ,okul binasına depreme dayanıklı değil raporu çıkarttırmak inandırıcılıktan uzak ve samimiyetsiz bir tutumdur. Çocukça bir inatla Kız Meslek Lisesini  yıkmak için gayret sarf edenleri,  bu şehir hiç hayırla anmayacaktır. Cumhuriyet  Halk Partisi  olarak bu kararın karşısındayız ve bu yanlıştan dönülmesi için sonuna kadar mücadele edeceğiz. 

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Kız Meslek Lisesinin yıkılarak otopark yapılmasına tepki gösterdi.

 

Başkan Uzun açıklamasında;

Otopark yapmak için okul yıkmak fikrini normal bir ülkede kime söyleseniz size gülerler .Bu parlak fikri  kamuoyuna açıklayan sayın Hamdi Uçar ve sürece katkı sunan diğer şahıslar  bu girişimleriyle övünebilirler ama biz kendilerini esefle kınıyoruz.

Bu pandemi  sürecinde özellikle meslek liselerinin önemi ve  gereği bu kadar anlaşılmışken üstelik Zonguldak’ın  en estetik  ,en güzel binalarından biri  olan Kız Meslek Lisesi binasını yıktırmak istemek, tam bir vizyonsuzluk tam bir şuursuzluktur .

Kültür varlıkları koruma kurulunun Kız Meslek Lisesi binasını ,bir takım müdahalelerle  koruma kapsamından çıkarmasının bir önemi yoktur .Bu bina Zonguldak halkının  gözünde ve gönlünde kültür varlığı olarak tescillidir .

Eğer gerçekten bu şehre iyilik yapmak  isteniyor ve insanların can güvenliği önemseniyorsa Belediye Merkez çarşısının her an  yıkılabilir raporu ortada dururken  ve  burası için hiçbir girişimde bulunulmazken ,okul binasına depreme dayanıklı değil raporu çıkarttırmak inandırıcılıktan uzak ve samimiyetsiz bir tutumdur.

Çocukça bir inatla Kız Meslek Lisesini  yıkmak için gayret sarf edenleri,  bu şehir hiç hayırla anmayacaktır. Cumhuriyet  Halk Partisi  olarak bu kararın karşısındayız ve bu yanlıştan dönülmesi için sonuna kadar mücadele edeceğiz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.