Atlas Global, Zonguldak Havaalanına ilk seferini yaptı

15.06.2019 - 12:49, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2738+ kez okundu.
 

Atlas Global, Zonguldak Havaalanına ilk seferini yaptı

Atlas Global Havayolları Airbus A319 uçağı Zonguldak Havalimanına ilk seferini gerçekleştirdi.  Yurt içi ve yurt dışı seferlerine bugün başlayan Atlas Global Havayolları sabah 10.20 saatlerinde KK66 uçuşla İstanbul’dan Zonguldak Havaalanına ilk yurt içi seferi olarak iniş yaptı.  İstanbul’dan Zonguldak Havaalanına gelen uçak, 11.20’de Almanya Duesseldorf’a gidecek aynı gün 18.30’da Duesseldorf’ tan Zonguldak’a gelmiş olacak ve son olarak da 19.30’da İstanbul’a uçacağı belirtildi. Haftanın iki günü çarşamba ve cumartesi günleri karşılıklı şekilde seferlerini gerçekleşeceği belirtilirken, mevcut seferlerin 26 Ekim tarihine kadar devam edeceği açıklandı. 

Atlas Global Havayolları Airbus A319 uçağı Zonguldak Havalimanına ilk seferini gerçekleştirdi. 
Yurt içi ve yurt dışı seferlerine bugün başlayan Atlas Global Havayolları sabah 10.20 saatlerinde KK66 uçuşla İstanbul’dan Zonguldak Havaalanına ilk yurt içi seferi olarak iniş yaptı. 
İstanbul’dan Zonguldak Havaalanına gelen uçak, 11.20’de Almanya Duesseldorf’a gidecek aynı gün 18.30’da Duesseldorf’ tan Zonguldak’a gelmiş olacak ve son olarak da 19.30’da İstanbul’a uçacağı belirtildi. Haftanın iki günü çarşamba ve cumartesi günleri karşılıklı şekilde seferlerini gerçekleşeceği belirtilirken, mevcut seferlerin 26 Ekim tarihine kadar devam edeceği açıklandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.