Atış serbest, olay sözler! 'Demek ki ayakçısın'!

01.11.2019 - 13:46, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2794+ kez okundu.
 

Atış serbest, olay sözler! 'Demek ki ayakçısın'!

İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Erdal Gülay sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada isyan etti. Parti içindeki bazı şahısları ‘Ayakçılık’ ile itham eden Gülay’ı bu kadara sinirlendiren meselenin ne olduğu ise bilinmiyor. Gülay’ın söylemlerine göre eski il başkanı Ragıp Bayraktar veya eski merkez ilçe başkanı Serhat Yıldırım’ı hedef aldığı iddia ediliyor. “AYAKÇISIN” Gülay mesajlarında, “Tırnaklarıyla kazıdığını söyleyip ,borç yığını bırakan herkes bugün ADAM olmuş. Benim elimden ,mühürümü ve defterlerimi aldı ve ardından görevden aldı dediğin adamın,bugün paçasına yapışan medet uman demekki (AYAK)çısın. Sallandığım söylenir,yıkılmadığım gerçektir” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Erdal Gülay sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada isyan etti. Parti içindeki bazı şahısları ‘Ayakçılık’ ile itham eden Gülay’ı bu kadara sinirlendiren meselenin ne olduğu ise bilinmiyor. Gülay’ın söylemlerine göre eski il başkanı Ragıp Bayraktar veya eski merkez ilçe başkanı Serhat Yıldırım’ı hedef aldığı iddia ediliyor.

“AYAKÇISIN”

Gülay mesajlarında, “Tırnaklarıyla kazıdığını söyleyip ,borç yığını bırakan herkes bugün ADAM olmuş. Benim elimden ,mühürümü ve defterlerimi aldı ve ardından görevden aldı dediğin adamın,bugün paçasına yapışan medet uman demekki (AYAK)çısın. Sallandığım söylenir,yıkılmadığım gerçektir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.