Atatürk ile manevi kızına iftira atmıştı! Ereğli'ye geliyor!

28.09.2018 - 00:36, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2304+ kez okundu.
 

Atatürk ile manevi kızına iftira atmıştı! Ereğli'ye geliyor!

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından organize edilen kitap fuarında imza gününe katılacak Bahadıroğlu’na ilçede büyük tepki var. Bilindiği üzere Akit Gazetesi Yazarı Bahadıroğlu, Atatürk için hakarete varan eleştirilerde bulunmuş "Atatürk'ün Hatırasına Hakaret Soruşturması"nda tutuklu sanık Süleyman Yeşilyurt ile firari sanık Hasan Akar'ın 2.5 ile 7.5 buçuk yıl arasında hapis cezasına çarptırılmaları istenmiş; Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu hakkında takipsizlik kararı verilmişti. "Atatürk'ün Hatırasına Hakaret Soruşturması"nda tutuklu sanık Süleyman Yeşilyurt ile firari sanık Hasan Akar'ın 2.5 ile 7.5 buçuk yıl arasında hapis cezasına çarptırılmaları istenmiş; Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu hakkında takipsizlik kararı verilmişti. Hatırlanacağı üzere Badıroğlu edepsizce Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve manevi kızı Afet İnan arasında ilişki olduğunu iddia edenlerden biriydi.

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından organize edilen kitap fuarında imza gününe katılacak Bahadıroğlu’na ilçede büyük tepki var. Bilindiği üzere Akit Gazetesi Yazarı Bahadıroğlu, Atatürk için hakarete varan eleştirilerde bulunmuş "Atatürk'ün Hatırasına Hakaret Soruşturması"nda tutuklu sanık Süleyman Yeşilyurt ile firari sanık Hasan Akar'ın 2.5 ile 7.5 buçuk yıl arasında hapis cezasına çarptırılmaları istenmiş; Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu hakkında takipsizlik kararı verilmişti. "Atatürk'ün Hatırasına Hakaret Soruşturması"nda tutuklu sanık Süleyman Yeşilyurt ile firari sanık Hasan Akar'ın 2.5 ile 7.5 buçuk yıl arasında hapis cezasına çarptırılmaları istenmiş; Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu hakkında takipsizlik kararı verilmişti.

Hatırlanacağı üzere Badıroğlu edepsizce Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve manevi kızı Afet İnan arasında ilişki olduğunu iddia edenlerden biriydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.