Art arda gerçekleşti, deprem fırtınası!

20.01.2020 - 20:40, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3187+ kez okundu.
 

Art arda gerçekleşti, deprem fırtınası!

Bartın akşam saatlerinde art arda meydana gelen depremlerle sallandı.    Arıt bölgesinde meydana gelen 2.1'lik depremin ardından Amasra da 2.7'lik deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan deprem herhangi bir hasara yol açmadı.  Bartın'ın Arıt Bölgesi Darıören köyünde bu akşam deprem meydana gelen deprem Kandilli Rasathanesinden alınan bilgiye göre, saat:16:08'de yerin 10 km. derinliğinde richter ölçeğine göre, 2.1 şiddetinde gerçekleşti. Deprem çevre köylerden de hissedildi.    Son olarak merkez üssü Bartın'ın Amasra ilçesi olan 2'inci bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesinden alınan bilgiye göre, merkez üssü Amasra olan 18:40'da yerin 5.4 km derinliğimde richter ölçeğine göre, 2.7 şiddetinde deprem meydana geldi.  

Bartın akşam saatlerinde art arda meydana gelen depremlerle sallandı. 

 

Arıt bölgesinde meydana gelen 2.1'lik depremin ardından Amasra da 2.7'lik deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan deprem herhangi bir hasara yol açmadı. 

Bartın'ın Arıt Bölgesi Darıören köyünde bu akşam deprem meydana gelen deprem Kandilli Rasathanesinden alınan bilgiye göre, saat:16:08'de yerin 10 km. derinliğinde richter ölçeğine göre, 2.1 şiddetinde gerçekleşti. Deprem çevre köylerden de hissedildi. 

 

Son olarak merkez üssü Bartın'ın Amasra ilçesi olan 2'inci bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesinden alınan bilgiye göre, merkez üssü Amasra olan 18:40'da yerin 5.4 km derinliğimde richter ölçeğine göre, 2.7 şiddetinde deprem meydana geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.