Ak Parti Zonguldak'ta hep birinci parti olmuştur!

20.10.2018 - 16:12, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 1548+ kez okundu.
 

Ak Parti Zonguldak'ta hep birinci parti olmuştur!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun’un belediye Ak Parti’de olmadan stadyum yapılmaz açıklamarına tepki gösteren Başkan Kıransoy, “Ak Parti hali hazırda iktidar partisidir. Ak Parti kurulduğu günden bu yana Zonguldak’ta hep birinci parti olmuştur. Dolayısıyla Ak Parti’Nin stadyum veya başka hizmetler konusunda böyle sözler etmesinin anlamı yoktur. “Biz iktidar olmadan burada hizmet yapmayız” gibi bir anlayış zaten doğru bir anlayış değildir. Ak Parti burada zaten iktidardır. İktidar deyince ne anlamalıyız. Daha nasıl iktidar olunabilir ki? “ ifadelerini kullandı. “ZEKİ TOSUN BU İŞİ NASIL BAĞLADI” Stadyumlar spor bakanlığı uhdesinde bulunan alanlardır. Türkiye’de herhangi bir belediyenin stadyum yaptığı görülmemiştir. Ak Parti İl Başkanı Sayın Zeki Tosun, bu işi buraya nasıl bağladı? Bunu bilemiyoruz. Bilen de yoktur. Belediye ile stadyumun bir bağlantısı yoktur. “DAHA NASIL İKTİDAR OLUNABİLİR” Ak Parti hali hazırda iktidar partisidir. Ak Parti kurulduğu günden bu yana Zonguldak’ta hep birinci parti olmuştur. Dolayısıyla Ak Parti’Nin stadyum veya başka hizmetler konusunda böyle sözler etmesinin anlamı yoktur. “Biz iktidar olmadan burada hizmet yapmayız” gibi bir anlayış zaten doğru bir anlayış değildir. Ak Parti burada zaten iktidardır. İktidar deyince ne anlamalıyız. Daha nasıl iktidar olunabilir ki?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun’un belediye Ak Parti’de olmadan stadyum yapılmaz açıklamarına tepki gösteren Başkan Kıransoy, “Ak Parti hali hazırda iktidar partisidir. Ak Parti kurulduğu günden bu yana Zonguldak’ta hep birinci parti olmuştur. Dolayısıyla Ak Parti’Nin stadyum veya başka hizmetler konusunda böyle sözler etmesinin anlamı yoktur. “Biz iktidar olmadan burada hizmet yapmayız” gibi bir anlayış zaten doğru bir anlayış değildir. Ak Parti burada zaten iktidardır. İktidar deyince ne anlamalıyız. Daha nasıl iktidar olunabilir ki? “ ifadelerini kullandı.

“ZEKİ TOSUN BU İŞİ NASIL BAĞLADI”

Stadyumlar spor bakanlığı uhdesinde bulunan alanlardır. Türkiye’de herhangi bir belediyenin stadyum yaptığı görülmemiştir. Ak Parti İl Başkanı Sayın Zeki Tosun, bu işi buraya nasıl bağladı? Bunu bilemiyoruz. Bilen de yoktur. Belediye ile stadyumun bir bağlantısı yoktur.

“DAHA NASIL İKTİDAR OLUNABİLİR”

Ak Parti hali hazırda iktidar partisidir. Ak Parti kurulduğu günden bu yana Zonguldak’ta hep birinci parti olmuştur. Dolayısıyla Ak Parti’Nin stadyum veya başka hizmetler konusunda böyle sözler etmesinin anlamı yoktur. “Biz iktidar olmadan burada hizmet yapmayız” gibi bir anlayış zaten doğru bir anlayış değildir. Ak Parti burada zaten iktidardır. İktidar deyince ne anlamalıyız. Daha nasıl iktidar olunabilir ki?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.