AFAD Zonguldak’a dönüş yaptı

30.07.2019 - 14:11, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2686+ kez okundu.
 

AFAD Zonguldak’a dönüş yaptı

Düzce’de meydana gelen sel felaketi sonrası kayıp olan 7 kişi kurtarma çalışmasına katılan Zonguldak AFAD ekipleri Zonguldak’a döndü.  17- 18 Temmuz tarihileri arasında Düzce’de meydana gelen sel felaketi sonrası kayıp olan 7 kişi kurtarma çalışmasına katılan Zonguldak AFAD ekipleri 13 gün süren çalışmaların ardından bugün Zonguldak’a döndü. 

Düzce’de meydana gelen sel felaketi sonrası kayıp olan 7 kişi kurtarma çalışmasına katılan Zonguldak AFAD ekipleri Zonguldak’a döndü. 
17- 18 Temmuz tarihileri arasında Düzce’de meydana gelen sel felaketi sonrası kayıp olan 7 kişi kurtarma çalışmasına katılan Zonguldak AFAD ekipleri 13 gün süren çalışmaların ardından bugün Zonguldak’a döndü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.