15.10.2019 - 18:58, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2214+ kez okundu.
 

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Yeni Şehir Hastanesi için yapılması düşünülen otopark için değerlendirmelerde bulundu. Kız Meslek Lisesi’nin taşınarak bölgeye otopark yapılacağını belirten Başkan Tosun, “Hastaneyi 69 Ambarlarına yapalım dediğimizde karşı çıkanlar ile şimdi otopark işine karşı çıkanlar aynıdır” ifadelerini kullandı. AYNI KİŞİLER Orada 400 yataklı Zonguldak’a yakışır bir devlet hastanesi yapılıyor. Son günlerde ordaki okulla ilgili bir takım tartışmalar var. Geçmiş dönemde hastaneyi 69 ambarlarına yaptırmayanlar şimdi ‘Bunu niye buraya yapıyorsunuz? Bunu zamanında niye buraya yapmadınız’ diyen kişilerdir. Şimdi yine aynı kişiler gizli bir güç gibi devreye girmeye çalışıyorlar. Bizim oradaki amacımız insanların iyi hizmet almasını sağlamaktır. İSTEMEZÜKÇÜ ZİHNİYETİ ELEŞTİRDİ İnsanların iyi hizmet alamsı için oradaki okullar bölgesinde yapılacak bir değişiklik olacaksa bunlar yapılacaktır. Biz orada hiçbir okulu kapatma derdinde değiliz. Kız Meslek lisesinden yetişen kardeşlerimiz var. Benim eşim de oradan mezun. Okulun ordaki meydan hastane için elmez bir şey. Biz okulu yıkmak değil hastaneye daha rahat ulaşılabilmesi için düzenleme yapacağız. Öğrencilere daha güzel bir yer yapılabilir. Onlar taşınabilir. Birileri çıkıp diyorki, “Efendim otopark düşünülmeden hastaneye niye oraya yapıldı” diyorlar. O günün şartlarında durum bunu gerektirdi.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Yeni Şehir Hastanesi için yapılması düşünülen otopark için değerlendirmelerde bulundu. Kız Meslek Lisesi’nin taşınarak bölgeye otopark yapılacağını belirten Başkan Tosun, “Hastaneyi 69 Ambarlarına yapalım dediğimizde karşı çıkanlar ile şimdi otopark işine karşı çıkanlar aynıdır” ifadelerini kullandı.

AYNI KİŞİLER

Orada 400 yataklı Zonguldak’a yakışır bir devlet hastanesi yapılıyor. Son günlerde ordaki okulla ilgili bir takım tartışmalar var. Geçmiş dönemde hastaneyi 69 ambarlarına yaptırmayanlar şimdi ‘Bunu niye buraya yapıyorsunuz? Bunu zamanında niye buraya yapmadınız’ diyen kişilerdir. Şimdi yine aynı kişiler gizli bir güç gibi devreye girmeye çalışıyorlar. Bizim oradaki amacımız insanların iyi hizmet almasını sağlamaktır.

İSTEMEZÜKÇÜ ZİHNİYETİ ELEŞTİRDİ

İnsanların iyi hizmet alamsı için oradaki okullar bölgesinde yapılacak bir değişiklik olacaksa bunlar yapılacaktır. Biz orada hiçbir okulu kapatma derdinde değiliz. Kız Meslek lisesinden yetişen kardeşlerimiz var. Benim eşim de oradan mezun. Okulun ordaki meydan hastane için elmez bir şey. Biz okulu yıkmak değil hastaneye daha rahat ulaşılabilmesi için düzenleme yapacağız. Öğrencilere daha güzel bir yer yapılabilir. Onlar taşınabilir. Birileri çıkıp diyorki, “Efendim otopark düşünülmeden hastaneye niye oraya yapıldı” diyorlar. O günün şartlarında durum bunu gerektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.