BEÜ İletişim Fakültesine TÜBİTAK desteği

EĞİTİM 23.04.2024 - 15:38, Güncelleme: 23.04.2024 - 15:38 21342+ kez okundu.
 

BEÜ İletişim Fakültesine TÜBİTAK desteği

BEÜ İletişim Fakültesine TÜBİTAK desteği

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) İletişim Fakültesi, önemli bir başarıya imza atarak “Türkiye'de Bilim Politikaları Işığında Popüler Bilim Yayımcılığı: Tarihsel Analiz ve Strateji Önerisi” başlıklı proje ile TÜBİTAK 1001 desteği almaya hak kazandı. Fakültemiz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Can Cengiz’in yürütücüsü olduğu ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı özel çağrısı kapsamında başvurulan projede,  İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nden Prof. Dr. Vefa Saygın Öğütle danışman, Gaziantep Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mesut Yücebaş, fakültemizden ise Dr. Öğr. Üyesi Bilal Süslü, Dr. Öğr. Üyesi Özge Cengiz, Arş. Gör. Dr. Cem Evrim Aslan ve Arş. Gör. Ayşe Seda Aslan araştırmacı olarak yer alıyor. 24 ay boyunca sürecek olan ve Türkiye’de popüler bilim yayımcılığı için uzun vadeli bir strateji geliştirmeyi hedefleyen proje Türkiye’deki popüler bilim yayımcılığının yapı ve sorunlarını, bilim politikaları ve tarihsel bir bakış açısı çerçevesinde ele alacak.
BEÜ İletişim Fakültesine TÜBİTAK desteği

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) İletişim Fakültesi, önemli bir başarıya imza atarak “Türkiye'de Bilim Politikaları Işığında Popüler Bilim Yayımcılığı: Tarihsel Analiz ve Strateji Önerisi” başlıklı proje ile TÜBİTAK 1001 desteği almaya hak kazandı.

Fakültemiz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Can Cengiz’in yürütücüsü olduğu ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı özel çağrısı kapsamında başvurulan projede,  İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nden Prof. Dr. Vefa Saygın Öğütle danışman, Gaziantep Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mesut Yücebaş, fakültemizden ise Dr. Öğr. Üyesi Bilal Süslü, Dr. Öğr. Üyesi Özge Cengiz, Arş. Gör. Dr. Cem Evrim Aslan ve Arş. Gör. Ayşe Seda Aslan araştırmacı olarak yer alıyor.

24 ay boyunca sürecek olan ve Türkiye’de popüler bilim yayımcılığı için uzun vadeli bir strateji geliştirmeyi hedefleyen proje Türkiye’deki popüler bilim yayımcılığının yapı ve sorunlarını, bilim politikaları ve tarihsel bir bakış açısı çerçevesinde ele alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.