Zonguldak Belediyesi asfaltı nereden aldı?

Zonguldak Belediyesi’nin dün sabah saatlerinden itibaren sermeye başladığı asfaltı 10 gün başkanlığa vekalet eden Adil Bahadır’ın Ak Parti ile kurduğu ilişki sayesinde temin ettiği ortaya çıktı. 

Zonguldak Belediye Başkanvekili Adil Bahadır’ın girişimleri sonucu 90 ton asfalt temin edildi. Zonguldak İl Özel İdaresi’nden temin edilmen asfalt dün sabahtan itibaren ihtiyaç olan bölgelerde kullanılmaya başlandı. 
Seçim döneminde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan destek alacağını söyleyen Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’e en büyük destek Zonguldak İl Özel İdaresi’nden geldi. 
Tahsin Erdem’in 10 günlük tatili boyunca Başkanvekili olarak görev yapan Adil Bahadır, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ve Çaydeğirmeni Başkanı Satılmış Gebeş’i de ziyaret etti. Her iki belediyede asfalt olmadığını öğrenen Adil Bahadır, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı ve Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ile temas kurdu.
Zonguldak İl Özel İdaresi’ne verilen talimat ile Zonguldak Belediyesi’ne yaklaşık 90 ton asfalt verildi. 
Adil Bahadır’ın diyalog kanallarını açarak kente asfalt hizmetini kazandırmasının ardından CHP kanadının nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.