Biz Zonguldaklı sanıyorduk: Karadeniz Gazetesi 'Trabzonlu' diye manşet attı

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Adayı Merve Kır, Anadolu medyasında sık sık yer almaya başladı.

 

CHP Kadın Kolları genel Başkan Adayı Merve Kır, Karadeniz Gazetesi’nde ‘CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığına Trabzonlu aday’ başlığı manşet oldu.

 

Karadeniz Gazetesi Merve Kır ile ilgili haberinde şu ifadeleri kullandı, “Aslen Trabzonlu olan Merve Kır CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı adaylığını açıklayan Trabzon kökenli Av. Merve Kır, yıllardır sürdürdüğü siyasi çalışmalarını artık Genel Merkez çatısı altında, Kadın Kolları Genel Başkanı olarak vermeyi amaçladığını söyledi.

Partinin her kademesinde görev aldığını ifade eden Kır, "Yıllardır sürdürdüğüm demokrasi ve kadın hakları, çocuk hakları mücadelesini, 2015 yılından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev alarak sürdürdüm. Aynı zamanda Avukat olarak da hak, hukuk ve adalet mücadelesi vermeye devam ettim. Gelinen bu aşamada, bu mücadeleyi, Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’in liderliğinde ve Genel Merkez çatıdı altında Kadın Kolları Genel Başkanı olarak yapmaya karar vererek Kadın Kolları Genel Başkanlığıma adaylığımı açıkladım.” dedi.”…