AK Parti dere ıslah çalışmalarını inceledi

AK Parti Zonguldak İl heyeti çalışmaları süren dere ıslahını yerinde inceledi.

 

AK Parti’den yapılan açıklamada, “Bugün, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız ve Belediye Meclisi Grup Başkan Vekilimizle birlikte DSİ tarafından yürütülen dere ıslah çalışmaları kapsamında şantiyemizi ziyaret ettik.

Ziyaretimiz sırasında, imalat süreçlerinin hızlandırılması konusunda yüklenici firma ile detaylı görüşmeler gerçekleştirdik. Özellikle yeniden inşa edilecek köprünün, şehrimizin siluetine yakışacak estetik ve fonksiyonel bir yapı olması için belediyemizin ve halkımızın görüşlerinin alınmasının önemine vurgu yaptık. Köprünün imalatı tamamlandıktan sonra, cam korkuluklarla donatılarak daha estetik bir görünüm kazanması planlanmaktadır.

Ayrıca, dolmuş duraklarının bulunduğu bölgede vatandaşlarımızın güvenliği açısından yaya kaldırımının genişletilmesi ve trafiğin daha hızlı bir şekilde akışının sağlanması için çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü memnuniyetle gözlemledik. İmalatın yasal süresinden önce tamamlanması adına yüklenici firmanın gösterdiği çabaya hep birlikte şahit olduk. Hemşehrilerimizin konforlu bir şehir akışına bir önce kavuşması en büyük temennimizdir.

Hükümetimiz tarafından yapılan tüm bu işleri yerinde inceleyerek, halkımıza daha iyi anlatmak ve bilgilendirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Halkımızın ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek adına, bu tür projelerin her zaman takipçisi olacağız.

Şehrimizin gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu projelerde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hizmette konfor ilkesinin benimsenerek şehrimizin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için hep birlikte el ele vererek çalışmaya devam edeceğimizi ifade ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.