Zonguldakspor'lu futbolcuya Corona şoku

01.07.2020 - 17:57, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3036+ kez okundu.
 

Zonguldakspor'lu futbolcuya Corona şoku

Pazartesi günü çalışmalara başlamak üzere Zonguldak’a gelen Zonguldak Kömürsporlu futbolculara, Salı günü Atatürk Devlet Hastanesi’nde coronavirüs testi yapılmıştı. Futbolcuların coronavirüs testi sonuçlarının bugün açıklandığı ve Zonguldak Kömürsporlu bir futbolcuda testin pozitif çıktığı iddia edildi. Konu ile ilgili Zonguldak Kömürspor yetkililerinin açıklama yapması bekleniyor.

Pazartesi günü çalışmalara başlamak üzere Zonguldak’a gelen Zonguldak Kömürsporlu futbolculara, Salı günü Atatürk Devlet Hastanesi’nde coronavirüs testi yapılmıştı. Futbolcuların coronavirüs testi sonuçlarının bugün açıklandığı ve Zonguldak Kömürsporlu bir futbolcuda testin pozitif çıktığı iddia edildi.

Konu ile ilgili Zonguldak Kömürspor yetkililerinin açıklama yapması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.