Zonguldak'ta trafik kazası: 3 yaralı

21.07.2020 - 20:03, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2161+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta trafik kazası: 3 yaralı

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde tarım aracının otomobil ile çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza, Hışıroğlu mevki Yeni Sanayi önünde yaşandı. Cemal Emre Ç. (23) idaresindeki 67 AAL 021 plakalı araç ile Recep B. (60) idaresindeki pat-pat tabir edilen tarım aracı çarpıştı. Kazada pat-pat sürücüsü Recep B., tarım aracında bulunan Şahin B. (59) ve Şehriye Y. (84) yaralandı. Yaralılar Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunurken otomobilin yolcusu ve sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde tarım aracının otomobil ile çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.
Kaza, Hışıroğlu mevki Yeni Sanayi önünde yaşandı. Cemal Emre Ç. (23) idaresindeki 67 AAL 021 plakalı araç ile Recep B. (60) idaresindeki pat-pat tabir edilen tarım aracı çarpıştı. Kazada pat-pat sürücüsü Recep B., tarım aracında bulunan Şahin B. (59) ve Şehriye Y. (84) yaralandı. Yaralılar Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunurken otomobilin yolcusu ve sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.