Zonguldak'ta silah ruhsatları gözden geçirilecek mi?

01.11.2018 - 21:04, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 3444+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta silah ruhsatları gözden geçirilecek mi?

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın merkeze çekilmesinin ardından Zonguldak Valiliğine atanan Erdoğan Bektaş silah ruhsatları ile yaptığı çalışmaları ile dikkat çekiyor. Vali Erdoğan Bektaş, valilik bünyesindeki Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne bağış yapılması koşuluyla silah ruhsatı vermeye başladıklarını belirterek, yoğun taleple karşılaştıklarını açıklamıştı. Bektaş, "Manisa'da 2 yılda verdiğim silah ruhsatının 5 katını Rize'de 3 ayda verdim" ifadelerini kullanarak silah ruhsatlarında talebi düşürmek için yüksek bağış talep ettiklerini ancak yinede taleplerde düşüş olmadığını belirtmişti. Vali Bektaş’ın Zonguldak’ta göreve başlamasından itibaren silah ruhsatı talepleri ve mevcut silah ruhsatlarını gözden geçirmesi bekleniyor. Vali Erdoğan Bektaş’ın silah ruhsatları konusunda hassasiyeti kamuoyunca biliniyor. Zonguldak’ta bazı sicili olan ve ceza alan kişilerde ruhsatlı silah olduğu iddia ediliyor.  

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın merkeze çekilmesinin ardından Zonguldak Valiliğine atanan Erdoğan Bektaş silah ruhsatları ile yaptığı çalışmaları ile dikkat çekiyor.

Vali Erdoğan Bektaş, valilik bünyesindeki Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne bağış yapılması koşuluyla silah ruhsatı vermeye başladıklarını belirterek, yoğun taleple karşılaştıklarını açıklamıştı. Bektaş, "Manisa'da 2 yılda verdiğim silah ruhsatının 5 katını Rize'de 3 ayda verdim" ifadelerini kullanarak silah ruhsatlarında talebi düşürmek için yüksek bağış talep ettiklerini ancak yinede taleplerde düşüş olmadığını belirtmişti.

Vali Bektaş’ın Zonguldak’ta göreve başlamasından itibaren silah ruhsatı talepleri ve mevcut silah ruhsatlarını gözden geçirmesi bekleniyor. Vali Erdoğan Bektaş’ın silah ruhsatları konusunda hassasiyeti kamuoyunca biliniyor. Zonguldak’ta bazı sicili olan ve ceza alan kişilerde ruhsatlı silah olduğu iddia ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.