Zonguldak'ta kafasından vurulmuş şekilde bulundu

07.09.2020 - 23:10, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2928+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta kafasından vurulmuş şekilde bulundu

-Zonguldak’ta bir şahıs, evinde kafasından vurulmuş şekilde yanında silahla ölü bulundu. Olay, Kilimli ilçesi Güney Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Burhan C. isimli şahıs, evinde kafasından vurulmuş şekilde yanında silahla ölü olarak bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler olayla ilgili incelemelerini sürdürürken şahsın kesin ölüm nedeni otopsi sonucu ortaya çıkacak.

-Zonguldak’ta bir şahıs, evinde kafasından vurulmuş şekilde yanında silahla ölü bulundu.
Olay, Kilimli ilçesi Güney Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Burhan C. isimli şahıs, evinde kafasından vurulmuş şekilde yanında silahla ölü olarak bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler olayla ilgili incelemelerini sürdürürken şahsın kesin ölüm nedeni otopsi sonucu ortaya çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.