Zonguldak'ta haftasonu yasak var mı?

28.05.2020 - 19:56, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2614+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta haftasonu yasak var mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından ulusa sesleniş konuşması gerçekleştirdi. Yapılan açıklamada Zonguldak’ta sokağa çıkma yasağının devam edip etmeyeceğine ilişkin net bir açıklama yapılmazken haftasonunda yaşlıların kısıtlaması ve istisnaları konusunun devam edileceği bu bağlamda ise Zonguldak’ta haftasonu sokağa çıkma yasağının devam edebileceği öngörüldü.     Basın toplantısından satır başları; Şehirler arası seyahat kısıtlaması 1 Haziran’dan itibaren tamamen kaldırılmıştır. İdari izinde bulunan veya esnek çalışan kamu personeli 1 Haziran itibari normal mesaiye dönecekler. Kreş ve bakım evleri de buna uygu şekilde açılacak. Sokağa çıkma kısıtlamalarının bazıları bir müddet sürecek. 65 yaş üstü sokağa çıkma kısıtlaması ve istisnaları devam edecek. 20 yaş altı ile ilgili sokağa çıkma yasağını 18’e indirdik. 1 Haziran itibari ile restoran, cafe, pastane, çay bahçeleri gibi işletmeler belli kurallar dahilinde hizmet verecek. Eğlence mekanları ve nargile satışı bu kapsamın dışında. Plajlar ve milli parklar 1 Haziran’dan itibaren açılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından ulusa sesleniş konuşması gerçekleştirdi. Yapılan açıklamada Zonguldak’ta sokağa çıkma yasağının devam edip etmeyeceğine ilişkin net bir açıklama yapılmazken haftasonunda yaşlıların kısıtlaması ve istisnaları konusunun devam edileceği bu bağlamda ise Zonguldak’ta haftasonu sokağa çıkma yasağının devam edebileceği öngörüldü.  

 

Basın toplantısından satır başları;
Şehirler arası seyahat kısıtlaması 1 Haziran’dan itibaren tamamen kaldırılmıştır.

İdari izinde bulunan veya esnek çalışan kamu personeli 1 Haziran itibari normal mesaiye dönecekler.

Kreş ve bakım evleri de buna uygu şekilde açılacak.

Sokağa çıkma kısıtlamalarının bazıları bir müddet sürecek.

65 yaş üstü sokağa çıkma kısıtlaması ve istisnaları devam edecek.

20 yaş altı ile ilgili sokağa çıkma yasağını 18’e indirdik.

1 Haziran itibari ile restoran, cafe, pastane, çay bahçeleri gibi işletmeler belli kurallar dahilinde hizmet verecek.

Eğlence mekanları ve nargile satışı bu kapsamın dışında.

Plajlar ve milli parklar 1 Haziran’dan itibaren açılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.