Zonguldak’ta cami ve AVM'ler denetlendi

24.10.2020 - 11:59, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2725+ kez okundu.
 

Zonguldak’ta cami ve AVM'ler denetlendi

Zonguldak il genelinde yapılan denetimlerde AVM’ler, camiler ve spor tesisleri denetlendi. Zonguldak’ta İçişleri Bakanlığının talimatı ile ‘7 Gün Boyunca 7 Ayrı Konuda 7 Denetim’ başlığı altındaki denetimler aralıksız gerçekleştiriliyor. Zonguldak Valiliğince il genelinde 38 ekip ve 107 personel tarafından yapılan denetimlerde 4 AVM, 466 cami /mescit ve 51 saha-spor tesisleri denetlendi. Denetim sonucunda uyarılarda bulunan ekipler temizlik, maske ve sosyal mesafe kuralları hakkında uyarılarda bulundu.

Zonguldak il genelinde yapılan denetimlerde AVM’ler, camiler ve spor tesisleri denetlendi.
Zonguldak’ta İçişleri Bakanlığının talimatı ile ‘7 Gün Boyunca 7 Ayrı Konuda 7 Denetim’ başlığı altındaki denetimler aralıksız gerçekleştiriliyor. Zonguldak Valiliğince il genelinde 38 ekip ve 107 personel tarafından yapılan denetimlerde 4 AVM, 466 cami /mescit ve 51 saha-spor tesisleri denetlendi. Denetim sonucunda uyarılarda bulunan ekipler temizlik, maske ve sosyal mesafe kuralları hakkında uyarılarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.