Zonguldak’ta bayramda cadde ve sokaklar boş kaldı

25.05.2020 - 15:45, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3717+ kez okundu.
 

Zonguldak’ta bayramda cadde ve sokaklar boş kaldı

Türkiye’de 81 ilde korona virüs ve covid-19 salgını tedbirleri kapsamında 4 gün sürecek sokağa çıkma yasağının 3’üncü günü Zonguldak evinde kalmaya devam ediyor. Caddeler ise görevliler ile sokak hayvanlarına kaldı. Zonguldak'ın en işlek caddesi Gazipaşa’da ve Soğuksuda sakinliğini koruyor. Kısıtlama kapsamında görevliler haricinde sokakların boş kaldığı gözlenirken caddeler bu sakinliğin Çarşamba günü yerini kalabalığa bırakacağı bekleniyor.

Türkiye’de 81 ilde korona virüs ve covid-19 salgını tedbirleri kapsamında 4 gün sürecek sokağa çıkma yasağının 3’üncü günü Zonguldak evinde kalmaya devam ediyor. Caddeler ise görevliler ile sokak hayvanlarına kaldı.
Zonguldak'ın en işlek caddesi Gazipaşa’da ve Soğuksuda sakinliğini koruyor. Kısıtlama kapsamında görevliler haricinde sokakların boş kaldığı gözlenirken caddeler bu sakinliğin Çarşamba günü yerini kalabalığa bırakacağı bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.