Zonguldak'ın ruh hali suratlara yansıdı!

20.01.2020 - 17:18, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2566+ kez okundu.
 

Zonguldak'ın ruh hali suratlara yansıdı!

Zonguldak Belediyesi ve sivil toplum kuruluşları işbirliği ile "Zonguldak olarak bir aradayız İdlib’in yanındayız" Hayır çarşısı açıldı. Çarşı açılışında çektirilen fotoğraf ise adeta Zonguldak’ın ruh halini yansıttı. Ak Parti’li isimler yan yana durmamak için gayret gösterirken bürokrasi ve siyasette yaşana gerginlikler yüzlere yansıdı. Açılış törenine Vali Erdoğan Bektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Memur Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, Türkiye Taş Kömürü Kurumu Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Kızılay Şube Başkanı Aydın Ergenç ile çok sayıda daire müdürü, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve davetli topluluğu katıldı.

Zonguldak Belediyesi ve sivil toplum kuruluşları işbirliği ile "Zonguldak olarak bir aradayız İdlib’in yanındayız" Hayır çarşısı açıldı. Çarşı açılışında çektirilen fotoğraf ise adeta Zonguldak’ın ruh halini yansıttı. Ak Parti’li isimler yan yana durmamak için gayret gösterirken bürokrasi ve siyasette yaşana gerginlikler yüzlere yansıdı.

Açılış törenine Vali Erdoğan Bektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Memur Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, Türkiye Taş Kömürü Kurumu Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Kızılay Şube Başkanı Aydın Ergenç ile çok sayıda daire müdürü, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve davetli topluluğu katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.