Zonguldak için varız

19.11.2018 - 18:01, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2659+ kez okundu.
 

Zonguldak için varız

 Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar ile birlikte Genel Maden İşcileri Sendikası(GMİS) Genel Başkanı Ahmer Demirci  TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal da hazır bulundu. Ankara’da 19 Kasım 2018 tarihinde yapılan bu ziyaretteMilletvekilleri ve Maden İşcileri Sendikası Genel Başkanı, Zonguldak’a gösterdiği ilgi ve verdiği destek için  TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’a teşekkür ettiler.  

 Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar ile birlikte Genel Maden İşcileri Sendikası(GMİS) Genel Başkanı Ahmer Demirci  TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal da hazır bulundu.

Ankara’da 19 Kasım 2018 tarihinde yapılan bu ziyaretteMilletvekilleri ve Maden İşcileri Sendikası Genel Başkanı, Zonguldak’a gösterdiği ilgi ve verdiği destek için  TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’a teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.