Zonguldak esnafı dikkat! Ceza uygulanabilir!

25.09.2018 - 11:42, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 3361+ kez okundu.
 

Zonguldak esnafı dikkat! Ceza uygulanabilir!

18/9/2018 tarih ve 30539 ve sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak, 3/10/2018 tarihinde yürürlüğe girecek olan yerli üretim etiketi uygulaması için Zonguldak’ta çalışmalar başladı. Türkiye’de üretim yapan üreticileri yurtdışı üreticilerinden ayıracak olan uygulama ile birlikte yerli üreticilerin desteklenmesi amaçlanıyor. Diğer taraftan Zonguldak İl Ticaret Müdürlüğü’nün gerekli çalışmaları başlatarak toptancı ve perakendeci esnafı 3 Ekim tarihine kadar gerekli etiket düzenlemesini yapması için uyardığı öğrenildi. CEZAİ İŞLEM UYGULANACAK Diğer taraftan 3 Ekim tarihinde yürürlüğe girecek olan uygulamada gerekli çalışmaları yapmayan esnaf ve mağazalara önce uyarı daha sonra ise cezai işlem uygulanacağı öğrenildi.

18/9/2018 tarih ve 30539 ve sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak, 3/10/2018 tarihinde yürürlüğe girecek olan yerli üretim etiketi uygulaması için Zonguldak’ta çalışmalar başladı. Türkiye’de üretim yapan üreticileri yurtdışı üreticilerinden ayıracak olan uygulama ile birlikte yerli üreticilerin desteklenmesi amaçlanıyor.

Diğer taraftan Zonguldak İl Ticaret Müdürlüğü’nün gerekli çalışmaları başlatarak toptancı ve perakendeci esnafı 3 Ekim tarihine kadar gerekli etiket düzenlemesini yapması için uyardığı öğrenildi.

CEZAİ İŞLEM UYGULANACAK

Diğer taraftan 3 Ekim tarihinde yürürlüğe girecek olan uygulamada gerekli çalışmaları yapmayan esnaf ve mağazalara önce uyarı daha sonra ise cezai işlem uygulanacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.