Zonguldak bürokrasisinde skandal

05.08.2020 - 16:44, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2890+ kez okundu.
 

Zonguldak bürokrasisinde skandal

Zonguldak bürokrasisinde yaşanan gelişmeler yok artık dedirtti.  Bürokraside yaşanan yozlaşma ve devlet kaynaklarını şahsi çıkarlar adına kullanma moda haline gelirken Zonguldak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü kuruma kiralanan araç ile 1.derece yakın akrabalarının kişiler islerini de gördürdüğü ortaya çıktı. Gümrükçü'nün kızının mesai saatleri dışında Orkide Sitesinden alınıp çarşı merkeze götürüldüğü resmi evraklara yansıdı. Gümrükçü'nün kızı ile birlikte çocuk evlerinde o dönem hizmet veren bir öğretmenin de aynı araç ve güzargahta seyahat ettiği yine evrakta yerini buldu. Ücreti devlet tarafından ödenen bir aracın yakın akrabaların da ayak işleri için kullanılması kamuoyu vicdanını yaraladı  

Zonguldak bürokrasisinde yaşanan gelişmeler yok artık dedirtti. 

Bürokraside yaşanan yozlaşma ve devlet kaynaklarını şahsi çıkarlar adına kullanma moda haline gelirken Zonguldak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü kuruma kiralanan araç ile 1.derece yakın akrabalarının kişiler islerini de gördürdüğü ortaya çıktı. Gümrükçü'nün kızının mesai saatleri dışında Orkide Sitesinden alınıp çarşı merkeze götürüldüğü resmi evraklara yansıdı. Gümrükçü'nün kızı ile birlikte çocuk evlerinde o dönem hizmet veren bir öğretmenin de aynı araç ve güzargahta seyahat ettiği yine evrakta yerini buldu.

Ücreti devlet tarafından ödenen bir aracın yakın akrabaların da ayak işleri için kullanılması kamuoyu vicdanını yaraladı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.