Yorulmaz ile yola devam!

Zonguldak 23.09.2018 - 17:56, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2733+ kez okundu.
 

Yorulmaz ile yola devam!

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Zonguldak Şubesi 9. Olağan Kongresinde konuşan Vali Ahmet Çınar, “Bu devlet bütün imkanları sizlere sunmaya hazırdır.  Yapabileceklerimizi yaparız yapamayacaklarımızda anlatırız” dedi. Üyelerin tamamının oyunu alan Mustafa Yorulmaz, 9. Kez başkanlığa seçildi.     Ölene kadar Şehit Ailelerine hizmet edeceğini söyleyen, dokuzuncu kez başkan seçilen Mustafa Yorulmaz, “Önemli olan yönetim olarak derneği düzgün bir yerlere getirmek olduğunu” söyledi. Kongrede şehit kardeşleri ve gaziler Başkan Yorulmaz’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdiler.   

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Zonguldak Şubesi 9. Olağan Kongresinde konuşan Vali Ahmet Çınar, “Bu devlet bütün imkanları sizlere sunmaya hazırdır.  Yapabileceklerimizi yaparız yapamayacaklarımızda anlatırız” dedi. Üyelerin tamamının oyunu alan Mustafa Yorulmaz, 9. Kez başkanlığa seçildi.  
 

Ölene kadar Şehit Ailelerine hizmet edeceğini söyleyen, dokuzuncu kez başkan seçilen Mustafa Yorulmaz, “Önemli olan yönetim olarak derneği düzgün bir yerlere getirmek olduğunu” söyledi. Kongrede şehit kardeşleri ve gaziler Başkan Yorulmaz’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdiler. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.