Yol haritası belli oldu! Sonuçlar infilak edecek!

SİYASET 15.10.2018 - 10:45, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2370+ kez okundu.
 

Yol haritası belli oldu! Sonuçlar infilak edecek!

AK Parti seçim işlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere hazırlık için AK Parti içerisinde nasıl bir yol haritası izleneceğini açıkladı. Yeni bir sistem geliştirdiklerini söyleyen Yavuz, amaçlarının bir günde temayül yoklaması yapmak olduğunu kaydetti. Yavuz, yeni sistemde yoklama sonuçlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ulaşmasının ardından "infilak" edeceğini bildirdi. Yavuz, yerel seçime dair yaptığı değerlendirmede “CHP’ye tamamen teslim olmuş gibi gözüken yerleri de AK Partiye döndüreceğiz” ifadesini kullandı. .

AK Parti seçim işlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere hazırlık için AK Parti içerisinde nasıl bir yol haritası izleneceğini açıkladı. Yeni bir sistem geliştirdiklerini söyleyen Yavuz, amaçlarının bir günde temayül yoklaması yapmak olduğunu kaydetti. Yavuz, yeni sistemde yoklama sonuçlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ulaşmasının ardından "infilak" edeceğini bildirdi.

Yavuz, yerel seçime dair yaptığı değerlendirmede “CHP’ye tamamen teslim olmuş gibi gözüken yerleri de AK Partiye döndüreceğiz” ifadesini kullandı.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.