Yiğit Başkan Sümeyye'sine kavuştu

20.10.2019 - 15:46, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2588+ kez okundu.
 

Yiğit Başkan Sümeyye'sine kavuştu

Şehrin sevilen simalarından Anadolu Gençlik Derneği Zonguldak Merkez ilçe başkanı Yasin Yiğit, Sümeyye Betül Topçu ile dünya evine girdi.Cumartesi günü Kozlu Karaca düğün salonunda düzenlenen programla hayatlarını birleştiren çiftin nikah şahitliğini Saadet Partisi İl başkanı Sadık Kar ve AGD Zonguldak İl temsilcisi Enes Şenol yaptı. Çiftin bu mutlu gününde; SP il başkanı Sadık Kar, Memur Sen il temsilcisi Kamuran Aşkar, AGD il temsilcisi Enes Şenol, Safranbolu ilçe milli eğitim şube müdürü Ayhan Yılmaz, Karabük Kosgeb İl müdürü Serhat Saygın,Zonguldak Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır, SP Merkez İlçe başkanı Recep Horozoğlu, SP Kilimli ilçe başkanı Hüseyin Topal Ahmetoğlu, Büyük Uyanış Derneği başkanı Murat Karadeniz, Kilimli Spor lisesi müdürü Recep Alkuş ve çok sayıda davetli katılarak çiftin mutluğunu paylaştılar. SP Genel başkanı Temel Karamollaoğlu,AGD-MGV genel başkanı Salih Turhan, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski bakanı Zeki Çakan, SP genel başkan yrd. Birol Aydın, SP genel başkan yrd.İlyas Töngüç, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Dr Cihangir İslam ve Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman telgraf ile çiftin mutluluklarını paylaştılar.

Şehrin sevilen simalarından Anadolu Gençlik Derneği Zonguldak Merkez ilçe başkanı Yasin Yiğit, Sümeyye Betül Topçu ile dünya evine girdi.Cumartesi günü Kozlu Karaca düğün salonunda düzenlenen programla hayatlarını birleştiren çiftin nikah şahitliğini Saadet Partisi İl başkanı Sadık Kar ve AGD Zonguldak İl temsilcisi Enes Şenol yaptı.

Çiftin bu mutlu gününde; SP il başkanı Sadık Kar, Memur Sen il temsilcisi Kamuran Aşkar, AGD il temsilcisi Enes Şenol, Safranbolu ilçe milli eğitim şube müdürü Ayhan Yılmaz, Karabük Kosgeb İl müdürü Serhat Saygın,Zonguldak Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır, SP Merkez İlçe başkanı Recep Horozoğlu, SP Kilimli ilçe başkanı Hüseyin Topal Ahmetoğlu, Büyük Uyanış Derneği başkanı Murat Karadeniz, Kilimli Spor lisesi müdürü Recep Alkuş ve çok sayıda davetli katılarak çiftin mutluğunu paylaştılar.

SP Genel başkanı Temel Karamollaoğlu,AGD-MGV genel başkanı Salih Turhan, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski bakanı Zeki Çakan, SP genel başkan yrd. Birol Aydın, SP genel başkan yrd.İlyas Töngüç, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Dr Cihangir İslam ve Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman telgraf ile çiftin mutluluklarını paylaştılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.