Yeni bir ayrıntı daha ortaya çıktı!

04.05.2020 - 12:56, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3657+ kez okundu.
 

Yeni bir ayrıntı daha ortaya çıktı!

YAVAŞ GARDAŞIM YAVAŞ ÇETİN DEĞİL SANKİ MANSUR YAVAŞ Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un Corona Virüs bahanesi ile fırsatçılık yapanlara karşı açmış olduğu Belediye Halk Manavı vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Çok uygun fiyatlara satış yapılan Devrek Belediye Halk Pazarında bir ayrıntı daha göze çarptı. Başkan Bozkurt’un açıklamasına göre Pazar yerinde satılan sebzeler de yerli üreticiden alınarak tezgahlara ulaştırılıyor. Her türlü ‘Win-win’ (Kazan-kazan) politikasını yürüten Başkan Bozkurt böylelikle yerli üreticiyi de kollamış oldu. Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un bu hamlesi ise akıllara Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı getirdi. Yavaş da yerli üreticiden ürünlerini alarak vatandaşlara ücret dağıtım gerçekleştirmişti.   “YERLİ ÜRETİCİDEN ALIYORUZ” Başkan Bozkurt açıklamasında, “Koronavirüs salgın hastalıklara karşı almış olduğumuz önlemlerin arasında Eski Terminal alanına kurulan Devrek Belediyesi Halk Manavı ve Köy Ürünleri Pazarında vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Yerli üreticilerimizin ürünlerini alarak siz saygıdeğer vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz” dedi.   KURALLARA UYULMASINI İSTİYORUZ Devrek Belediyesi tarafından, Eski Terminal Alanında kurulan 'Tanzim Satış ve Halk Manavı' ziyaret ederek denetimlerde bulunduk. Salgın hastalık ile mücadele ettiğimiz bu zor günlerde halkımızın yanında olmayı sürdürüyoruz. Halk  Manavı ve Köy Ürünleri Pazarı olarak vatandaşlarımıza hizmet sunuyoruz. Hastalığın bulaşma riskini en aza indirmek için tüm tedbirleri aldık. Halkımızdan yapılan uyarıları dikkate almalarını ve kurallara uymalarını rica ediyoruz.

YAVAŞ GARDAŞIM YAVAŞ

ÇETİN DEĞİL

SANKİ MANSUR YAVAŞ

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un Corona Virüs bahanesi ile fırsatçılık yapanlara karşı açmış olduğu Belediye Halk Manavı vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Çok uygun fiyatlara satış yapılan Devrek Belediye Halk Pazarında bir ayrıntı daha göze çarptı. Başkan Bozkurt’un açıklamasına göre Pazar yerinde satılan sebzeler de yerli üreticiden alınarak tezgahlara ulaştırılıyor. Her türlü ‘Win-win’ (Kazan-kazan) politikasını yürüten Başkan Bozkurt böylelikle yerli üreticiyi de kollamış oldu. Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un bu hamlesi ise akıllara Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı getirdi. Yavaş da yerli üreticiden ürünlerini alarak vatandaşlara ücret dağıtım gerçekleştirmişti.

 

“YERLİ ÜRETİCİDEN ALIYORUZ”

Başkan Bozkurt açıklamasında, “Koronavirüs salgın hastalıklara karşı almış olduğumuz önlemlerin arasında Eski Terminal alanına kurulan Devrek Belediyesi Halk Manavı ve Köy Ürünleri Pazarında vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Yerli üreticilerimizin ürünlerini alarak siz saygıdeğer vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz” dedi.

 

KURALLARA UYULMASINI İSTİYORUZ

Devrek Belediyesi tarafından, Eski Terminal Alanında kurulan 'Tanzim Satış ve Halk Manavı' ziyaret ederek denetimlerde bulunduk. Salgın hastalık ile mücadele ettiğimiz bu zor günlerde halkımızın yanında olmayı sürdürüyoruz. Halk  Manavı ve Köy Ürünleri Pazarı olarak vatandaşlarımıza hizmet sunuyoruz. Hastalığın bulaşma riskini en aza indirmek için tüm tedbirleri aldık. Halkımızdan yapılan uyarıları dikkate almalarını ve kurallara uymalarını rica ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.