Yavuzyılmaz,Sosyal Demokrat Politikalar programına katıldı.

01.12.2019 - 17:08, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1468+ kez okundu.
 

Yavuzyılmaz,Sosyal Demokrat Politikalar programına katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Parti Okulu tarafından gerçekleştirilen, Eğitici Eğitimi ve Sosyal Demokrat Politikalar Eğitim programına katıldı. Temel Siyaset Eğitimini tamamlamış ve Sosyal Demokrat İdeoloji Eğitimini almış olan partililerin katılabileceği Sosyal Demokrat Politikalar Eğitimi, 30 Kasım 1 Aralık tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi.  Atölye çalışmalarının yoğunlukta olduğu ve sosyal demokrat bir parti iktidarında hayata geçirilecek somut politikaların derinlemesine konuşulduğu eğitim programında, ekonomiden sosyal politikalara, tarımdan sağlığa kadar 12 konuda uzmanlar tarafından hazırlanan eğitimde aynı zamanda bir ilk mahiyetinde olacak uygulamalar da hayata geçirildi.  CHP Zonguldak Milletvekili ve Parti İçi Eğitim Birimi (PİEB) Üyesi Deniz Yavuzyılmaz’ın Etkili Sunum yöntemleri ve iletişim teknikleri konusunda eğitim verdiği programa, CHP Genel Başkan Yardımcıları Gülizar Biçer Karaca, Orhan Sarıbal,  Ünal Çeviköz, Bülent Kuşoğlu, Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Parti Okulu sorumlusu ve önceki dönem Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Parti Meclisi Üyesi İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Parti Meclisi Üyesi Yüksel Taşkın, Parti Okulu koordinatörleri katılım gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Parti Okulu tarafından gerçekleştirilen, Eğitici Eğitimi ve Sosyal Demokrat Politikalar Eğitim programına katıldı.

Temel Siyaset Eğitimini tamamlamış ve Sosyal Demokrat İdeoloji Eğitimini almış olan partililerin katılabileceği Sosyal Demokrat Politikalar Eğitimi, 30 Kasım 1 Aralık tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi. 

Atölye çalışmalarının yoğunlukta olduğu ve sosyal demokrat bir parti iktidarında hayata geçirilecek somut politikaların derinlemesine konuşulduğu eğitim programında, ekonomiden sosyal politikalara, tarımdan sağlığa kadar 12 konuda uzmanlar tarafından hazırlanan eğitimde aynı zamanda bir ilk mahiyetinde olacak uygulamalar da hayata geçirildi. 

CHP Zonguldak Milletvekili ve Parti İçi Eğitim Birimi (PİEB) Üyesi Deniz Yavuzyılmaz’ın Etkili Sunum yöntemleri ve iletişim teknikleri konusunda eğitim verdiği programa, CHP Genel Başkan Yardımcıları Gülizar Biçer Karaca, Orhan Sarıbal,  Ünal Çeviköz, Bülent Kuşoğlu, Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Parti Okulu sorumlusu ve önceki dönem Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Parti Meclisi Üyesi İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Parti Meclisi Üyesi Yüksel Taşkın, Parti Okulu koordinatörleri katılım gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.