Yalçıner sert konuştu! Bizi konuşmaya mecbur etme!

08.09.2019 - 14:20, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 3516+ kez okundu.
 

Yalçıner sert konuştu! Bizi konuşmaya mecbur etme!

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezi tarafından dinlendirilerek yeni dönemde görev verilmeyen MHP Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, MHP İl Başkanı Varol Demirköse'nin yerel basına yansıyan açıklamalarına cevap verdi. "UYGUN BULMADIK" Milliyetçi Hareket Partisi kadın kollarımız genel merkezimiz bünyesinde bulunan kadın kolları koordinatörlüğünün il başkanlığından gelen listeleri onaylaması ile oluşur görevden alma söz konusu olmaz göreve gelen il başkanı bir Kadın Kolları listesi hazırlar ve Koordinatörlüğe sunar mevcut İl Başkanı kimle çalışmak isterse Ankara o listeyi onaylar mevcut İl Başkanı göreve vekâlet etmeye başladığı günden bu yana bizimle çalışmak istemediğini sıkça bize beyan etmişti .Biz de kendisine görevimize devam ettiğimizi söyledik. Partimize zarar vermemek adına bu süreci kamuoyu ile paylaşmadan devam ettirmeyi uygun bulmuştuk . "ZORUNDA BIRAKMASINLAR" Ancak başkanlığımız altında oluşan kadın kollarının partimizi gündemde tutan çalışmalar yapmasının bazı iç ve dış çevrelerce hazm edilemediği zaten herkesin malumuydu Anlaşılan odur ki mevcut yapıda bulunan ve mevcut yapıyı yönetmek isteyen bazı kesimlerin Kapalı kapılar ardında yaptığı görüşmeler sonucu mutabakata varılmış ve bir liste oluşturulmuş bizden ülkücüye yakışır şekilde hareket bekleyenler suskunluğumuzla yetinmelidirler. kendilerine tavsiyemiz önce kendilerinin ülkücü terbiyeye ve ahlak kurallarına uygun hareket etmeleri. Bizi konuşmaya mecbur etmemeleri ve dış mihrakların yönetiminden artık kurtulmaları olacaktır

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezi tarafından dinlendirilerek yeni dönemde görev verilmeyen MHP Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, MHP İl Başkanı Varol Demirköse'nin yerel basına yansıyan açıklamalarına cevap verdi.

"UYGUN BULMADIK"

Milliyetçi Hareket Partisi kadın kollarımız genel merkezimiz bünyesinde bulunan kadın kolları koordinatörlüğünün il başkanlığından gelen listeleri onaylaması ile oluşur görevden alma söz konusu olmaz göreve gelen il başkanı bir Kadın Kolları listesi hazırlar ve Koordinatörlüğe sunar mevcut İl Başkanı kimle çalışmak isterse Ankara o listeyi onaylar mevcut İl Başkanı göreve vekâlet etmeye başladığı günden bu yana bizimle çalışmak istemediğini sıkça bize beyan etmişti .Biz de kendisine görevimize devam ettiğimizi söyledik. Partimize zarar vermemek adına bu süreci kamuoyu ile paylaşmadan devam ettirmeyi uygun bulmuştuk .

"ZORUNDA BIRAKMASINLAR"

Ancak başkanlığımız altında oluşan kadın kollarının partimizi gündemde tutan çalışmalar yapmasının bazı iç ve dış çevrelerce hazm edilemediği zaten herkesin malumuydu Anlaşılan odur ki mevcut yapıda bulunan ve mevcut yapıyı yönetmek isteyen bazı kesimlerin Kapalı kapılar ardında yaptığı görüşmeler sonucu mutabakata varılmış ve bir liste oluşturulmuş bizden ülkücüye yakışır şekilde hareket bekleyenler suskunluğumuzla yetinmelidirler. kendilerine tavsiyemiz önce kendilerinin ülkücü terbiyeye ve ahlak kurallarına uygun hareket etmeleri. Bizi konuşmaya mecbur etmemeleri ve dış mihrakların yönetiminden artık kurtulmaları olacaktır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.