Virüsü yenip taburcu olanlar da var!

03.04.2020 - 14:47, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 2906+ kez okundu.
 

Virüsü yenip taburcu olanlar da var!

Zonguldak’ta Korona Virüs ile top yekün mücadele edilirken son gelen bilgilere göre Atatürk Devlet Hastanesi’nin ikinci dalga vakaları karşılamakta güçlük çektiği belirtilmişti. Ayrıca hastanede herhangi bir malzeme sıkıntı olmadığı da açıklanmıştı.   Kara haberlerin peş peşe geldiği Zonguldak’ta az olsa umut verici gelişmeler de yaşanıyor. Sağlık yetkililerinden edinilen bilgilere göre Zonguldak’ta Corona Virüs’ü yenerek taburcu olanların olduğu belirtildi. Yeni gelişmeleri ve taburcu sayısını Vali Erdoğan Bektaş’ın açıklayacağı belirtilirken bilgilendirme toplantısının ne zaman yapılacağı ise bilinmiyor.  

Zonguldak’ta Korona Virüs ile top yekün mücadele edilirken son gelen bilgilere göre Atatürk Devlet Hastanesi’nin ikinci dalga vakaları karşılamakta güçlük çektiği belirtilmişti. Ayrıca hastanede herhangi bir malzeme sıkıntı olmadığı da açıklanmıştı.

 

Kara haberlerin peş peşe geldiği Zonguldak’ta az olsa umut verici gelişmeler de yaşanıyor. Sağlık yetkililerinden edinilen bilgilere göre Zonguldak’ta Corona Virüs’ü yenerek taburcu olanların olduğu belirtildi. Yeni gelişmeleri ve taburcu sayısını Vali Erdoğan Bektaş’ın açıklayacağı belirtilirken bilgilendirme toplantısının ne zaman yapılacağı ise bilinmiyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.