Vatandaş isyanda!

Devrek 05.12.2018 - 18:37, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:10 2109+ kez okundu.
 

Vatandaş isyanda!

Devrek Halilbeyoğlu köyünde yaşayan vatandaşlar yıl içinde dökülen asfaltın yıprandığını ve yolda çukurların oluştuğunu belirterek şikayette bulundu. Daha yılı yolmadan bozulan yola tepki gösteren ve yetkililere çağrı bulunan vatandaşlar KARAR67.COM’a mail atarak şikayetlerini dile getirdi. Şikayet mailinde "Değerli gazeteci kardeşim ben Devrek Halilbeyoğlu köyündenim. Geçen sene köyümüze yeni asfalt döküldü, bir yıl içinde bu asfalt her yerinden bozuldu. Muhtara söylüyoruz, Kaymakama söyledim. Bu nasıl bir iştir bir yıl içinde asfalt bozulur mu? Yazık değil mi harcanan paraya da emeğe de" dedi.  HATIRLATMA: HABERDE KULLANILAN FOTOĞRAF TEMSİLİDİR.

Devrek Halilbeyoğlu köyünde yaşayan vatandaşlar yıl içinde dökülen asfaltın yıprandığını ve yolda çukurların oluştuğunu belirterek şikayette bulundu. Daha yılı yolmadan bozulan yola tepki gösteren ve yetkililere çağrı bulunan vatandaşlar KARAR67.COM’a mail atarak şikayetlerini dile getirdi. Şikayet mailinde "Değerli gazeteci kardeşim ben Devrek Halilbeyoğlu köyündenim. Geçen sene köyümüze yeni asfalt döküldü, bir yıl içinde bu asfalt her yerinden bozuldu. Muhtara söylüyoruz, Kaymakama söyledim. Bu nasıl bir iştir bir yıl içinde asfalt bozulur mu? Yazık değil mi harcanan paraya da emeğe de" dedi. 

HATIRLATMA: HABERDE KULLANILAN FOTOĞRAF TEMSİLİDİR.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.