Varol Demirköse ateş püskürdü

14.10.2020 - 18:35, Güncelleme: 05.11.2020 - 18:11 1881+ kez okundu.
 

Varol Demirköse ateş püskürdü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Varol Demirköse kongre sürecine doğru ilerlerken basında çıkan haberlerin maksatlı şekilde yapıldığını belirterek kongrenin ertesinde Cumhuriyet Başsavcılığı’na gerekli başvuruda bulunacaklarını dile getirdi. “SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ” MHP İl Başkanı Varol Demirköse yaptığı açıklamada, “Öncelikle bizim kongre sürecimiz ilçe teşkilatlarının tek liste ile beraberlik içinde geçmesi ile tamamlandı. Ve il kongresine de bilge liderimizin takdirleri ile tek liste ile gideceğimiz açıklanmıştır. Bu süreçten sonra kongre tarihine sayılı günler kala bu tür haberlerin yapılması, sataşmaların, iftiraların olması etik değildir. Bu gelişme çok manidardır. Ben bu işlere cevap verme ihtiyacı dahi hmiyorum. Çünkü önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Savcılığı nezdinden gerekli girişimlerde bulunacağız. Hukuki süreç başlayacak. Bu açıklamaları yapanlar bu saatten sonra kendi durumlarını kurtarmak için acaba ne açıklama yapacaklardır. Bunu kendileri düşünsünler. “ dedi. “BAŞIMIZ DİK” Basında şahsına yönelik çıkan haberlere ilişkin değerlendirmede bulunan  Demirköse, “Bizim yaptığımız harcamalar ile ilgili tüm evraklarımız hazırdır. Zaten genel merkezimiz de bu evrakları onayladı. Hiçbir sıkıntı yok. Tüm bilançolarımız onaylıdır. Seçime birkaç gün kala bu tür haberlerin yaptırılması tamamen manidardır. Onlar kendi çapında operasyon düşünüyorlar. Hiç kimse MHP’ye sosyal medya üzerinden basın üzerinden operasyon yapamaz. Bizim alnımız ak. Başımız dik. “ ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Varol Demirköse kongre sürecine doğru ilerlerken basında çıkan haberlerin maksatlı şekilde yapıldığını belirterek kongrenin ertesinde Cumhuriyet Başsavcılığı’na gerekli başvuruda bulunacaklarını dile getirdi.

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ”

MHP İl Başkanı Varol Demirköse yaptığı açıklamada, “Öncelikle bizim kongre sürecimiz ilçe teşkilatlarının tek liste ile beraberlik içinde geçmesi ile tamamlandı. Ve il kongresine de bilge liderimizin takdirleri ile tek liste ile gideceğimiz açıklanmıştır. Bu süreçten sonra kongre tarihine sayılı günler kala bu tür haberlerin yapılması, sataşmaların, iftiraların olması etik değildir. Bu gelişme çok manidardır. Ben bu işlere cevap verme ihtiyacı dahi hmiyorum. Çünkü önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Savcılığı nezdinden gerekli girişimlerde bulunacağız. Hukuki süreç başlayacak. Bu açıklamaları yapanlar bu saatten sonra kendi durumlarını kurtarmak için acaba ne açıklama yapacaklardır. Bunu kendileri düşünsünler. “ dedi.

“BAŞIMIZ DİK”

Basında şahsına yönelik çıkan haberlere ilişkin değerlendirmede bulunan  Demirköse, “Bizim yaptığımız harcamalar ile ilgili tüm evraklarımız hazırdır. Zaten genel merkezimiz de bu evrakları onayladı. Hiçbir sıkıntı yok. Tüm bilançolarımız onaylıdır. Seçime birkaç gün kala bu tür haberlerin yaptırılması tamamen manidardır. Onlar kendi çapında operasyon düşünüyorlar. Hiç kimse MHP’ye sosyal medya üzerinden basın üzerinden operasyon yapamaz. Bizim alnımız ak. Başımız dik. “ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karar67.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.